Smart Life

COSMOTE Neo: Όλα γίνονται digital, όλα γίνονται απλά

Τα 4 πλεονεκτήματα του 1ου digital προγράμματος κινητής στην Ελλάδα, που αγάπησαν αμέσως οι νέοι

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cosmote-neo-1.jpg

COSMOTE Neo: Η COSMOTE εγκαινίασε ένα νέο digital πρόγραμμα κινητής φέρνοντας την απόλυτη επανάσταση στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Τι σημαίνει ότι «1ο digital πρόγραμμα κινητής ήρθε στην Ελλάδα»; Η είδηση «έπαιξε» πολύ στο άκουσμα ότι η COSMOTE εγκαινίασε ένα νέο digital πρόγραμμα κινητής φέρνοντας την απόλυτη επανάσταση στο χώρο, όμως είναι τόσες οι αλλαγές που έρχονται, που αδυνατείς να αντιληφθείς πόσα αλλάζουν με ένα κλικ. Οι millennials και πολύ περισσότερο η Gen Z είμαστε γενιές «Digital Savvy». Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε έναν κόσμο που ενώ όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, εντούτοις εμείς μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε αλλάζοντας κάθε φορά τα δεδομένα. Ευέλικτα και απλά. Γιατί ενώ σε όλους τους τομείς κινούμαστε έτσι, να έχουμε διαφορετική αντίληψη στις επικοινωνίες;

neo_cat1_dark.jpg

Το COSMOTE Neo ήρθε για να φέρει την απόλυτη ψηφιακή επανάσταση, που είχε ανάγκη ο χώρος και φυσικά οι καταναλωτές, που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε τα πάντα από το κινητό μας. Αν το καλοσκεφτείς, οι σημερινοί φοιτητές και νέοι είμαστε πιο εξοικειωμένοι από ποτέ με την τεχνολογία και μπορούμε να σταθούμε στον ψηφιακό κόσμο σαν να είναι ο φυσικός μας. Όλα είναι online, γιατί να μην είναι η κινητή; Άλλωστε οι ζωές μας εκεί έξω αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Οι προκλήσεις μοιάζουν να δημιουργήθηκαν για αυτήν την γενιά. Μια γενιά ανεξάρτητη οικονομικά, που δεν θέλει να ξοδεύει πολλά για τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. Γι’ αυτό και θέλουν να έχουν έλεγχο στον λογαριασμό τους, αλλά χωρίς δεσμεύσεις και συνδρομές.

Όμως η είδηση, από μόνη της, δεν είναι αρκετή. Τα οφέλη από την είσοδο στο COSMOTE Neo αποτελούν αφορμή, ακόμα και αν δεν είσαι τόσο expert στην τεχνολογία, να γίνεις. Ποια είναι τα 4 πλεονεκτήματα που αμέσως… κάνουν μπαμ;

Δώρο 100 GB για έναν ολόκληρο χρόνο
Όλοι οι νέοι πελάτες COSMOTE Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες. Για να μπορούν να «ζήσουν» ξέγνοιαστα στην ψηφιακή εποχή, με πολλά διαθέσιμα data. Αν αυτό δεν είναι data oriented, τότε τι είναι;

neo_parrot1_dark.jpg

Απλότητα και αμεσότητα
Όλα ξεκινούν από το My COSMOTE APP, όπου και ενεργοποιείς το νέο πλάνο. Η ταυτοποίηση διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως ο νέος ψηφιακός κόσμος ζωντανεύει μπροστά σου. Οι επιλογές είναι πολλές, έτσι ώστε να ταιριάξουν στο προφίλ του κάθε χρήστη, αναλόγως με τις ανάγκες του.

Ευελιξία
Πόσες φορές θυμάσαι να επέλεξες ένα πακέτο τηλεφωνίας και αμέσως να άκουσες ή να ήθελες κάτι διαφορετικό; Ε, λοιπόν με το COSMOTE Neo, μπορείς κάθε μήνα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και ανά πάσα στιγμή να το διακόψεις. Αν πχ έχεις επιλέξει έναν από τους 4 συνδυασμούς GB και ξαφνικά θελήσεις κάτι διαφορετικό, τότε άμεσα με ένα κλικ μπορείς να προχωρήσεις. Αδέσμευτα κι ωραία!

neo_parrot2_dark.jpg

Φυσικά φιλικό προς το περιβάλλον
Το COSMOTE Neo είναι προφανώς φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς το «ταξίδι του συνδρομητή» είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να εξυπηρετηθεί, ούτε γίνεται εκτύπωση και διανομή λογαριασμών, αφού δεν έχει λογαριασμό. Έτσι, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ