Smart Life

H New Era επανέρχεται με μία συλλογή πιο Wild από ποτέ!

Μία συλλογή που θα δώσει στο στιλ σου μοναδικό χαρακτήρα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νέα Wild Camo κολεξιόν της New Era φέρνει στο κοινό ευφάνταστα t - shirts, hoodies και καπέλα.

Η συλλογή Wild Camo της New Era αναδεικνύει τη wild πλευρά όλων με ευφάνταστους συνδυασμούς ρούχων.

Η New Era επανέρχεται δυναμικά, αναδιαμορφώνοντας την πάντα διαχρονική Camo κολεξιόν της! Αυτή τη φορά αναδεικνύεται η πιο Wild πλευρά αυτής της πάντα επίκαιρης συλλογής.

Η συλλογή Wild Camo της New Era απευθύνεται τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες.

Η Wild Camo, εισάγει συνδυασμούς που αποτελούν κάτι παραπάνω από ευφάνταστους. Η δυναμική χροιά της συλλογής αποτυπώνεται μέσα από τις αναμείξεις του military με τα animal prints!

Δεν είναι όμως μόνο τα prints, αλλά και οι χρωματικοί συνδυασμοί, οι οποίοι ποικίλουν δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μία ευρεία γκάμα, βρίσκοντας αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου προσωπικό στυλ!  Με ουδέτερα χρώματα να κυριαρχούν στο background, δίνεται η δυνατότητα στα εμβληματικά λογότυπα των ομάδων του MLB, να βρεθούν στο προσκήνιο κάνοντας το outfit σου πάντα να ξεχωρίζει.

Στη συλλογή Wild Camo της New Era μπορείτε βρείτε ρούχα με το λογότυπο του MLB.

Τα εμβληματικά λογότυπα του Major League Baseball, «ντύνονται» με ριγέ animal prints! Ανάμεσά τους θα δεις το λογότυπο των New York Yankees με εμφάνιση τίγρης, εκείνο των Boston Red Sox έρχεται ανανεωμένο με σχέδια ζέβρας και εκείνο των Los Angeles Dodgers θα το δεις σε μία εκδοχή που προκύπτει από την ανάμειξη παραπάνω του ενός prints!

Η New Era φέρνει στον κόσμο εμφανίσεις με το λογότυπο των Boston Red Sox του Major League Baseball.

Στην νέα Wild Camo, θα βρεις μία σειρά από T-Shirts, Hoodies αλλά και τα signature 9Forty adjustable καπέλα! Ό, τι και αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από stylish και σίγουρα θα προσδώσει στις εμφανίσεις σου μοναδικό χαρακτήρα! Μία συλλογή που μπορείς να δημιουργήσεις minimal και maximal εμφανίσεις. Choose to take a walk on the Wild Side!

Μπορείτε να επισκεφτείτε τις επίσημες σελίδες της New Era σε Facebook και Instagram και να δείτε όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

Τα καπέλα της New Era από τη συλλογή Wild Camo βγαίνουν σε διαφορετικά χρώματα και έχουν λογότυπο των ομάδω του MLB

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ