Smart Life

Φέτος το efood σου στρώνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Ιδέες και προτάσεις για αξέχαστα δείπνα στο σπίτι σου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To efood αυτά τα Χριστούγεννα μας στρώνει το τραπέζι
© efood

Το φίλτρο “xmas collection” στο efood είναι ο βοηθός σου σε κάθε γιορτινό τραπέζι

Επιτέλους ο πιο λαμπερός μήνας του χρόνου είναι εδώ και ανυπομονούμε να τον ζήσουμε όπως του αξίζει… Με βόλτες, βουνά από μελομακάρονα, ξεροψημένες γαλοπούλες, κι άλλα μελομακάρονα, ωραία κρασιά, εκλεκτά αλλαντικά, τυριά και όλες τις άλλες λιχουδιές για τις οποίες φημίζονται τα γιορτινά τραπέζια. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται πια να σε πιάνει πονοκέφαλος στο άκουσμα και μόνο της φράσης «γιορτινό τραπέζι», γιατί, φέτος το efood μας κάνει το καλύτερο δώρο…

Μπες στο efood, πάτα το φίλτρο “xmas collection” και θα δεις έναν ολόκληρο χριστουγεννιάτικο κόσμο να ξετυλίγεται μπροστά σου… Ποτά, γλυκά, δώρα και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για ένα αξέχαστο γιορτινό τραπέζι είναι εδώ και έρχεται σπίτι σου με ένα κλικ. Για να πάρεις μια ιδέα, εμείς ψάξαμε στο efood και βρήκαμε 5 φοβερά delicatessen σε διάφορες περιοχές της Αθήνας που έχουν τα πάντα για να διοργανώσεις ένα αξέχαστο γιορτινό δείπνο στο σπίτι σου.

211119_-_local_stores13816.jpg

Tseligas delicatessen – Κερατσίνι
Εδώ σε περιμένουν κρασιά, πλατό με εκλεκτά τυριά (θα βρεις από γραβιέρα με… κάνναβη μέχρι ροκφόρ Γαλλίας) και αλλαντικά (από ιταλικό προσούτο και jamon Serrano μέχρι λούτζα και μπρεσάολα), γαλοπούλες, σάλτσες και dressings… Όρεξη να’ χεις να χαζεύεις!

Αβακιάν – Πειραιάς
Ναι, το ξακουστό παστουρματζίδικο του Αβακιάν είναι στο efood, γεγονός που πολύ μας χαροποίησε μια που έτσι μπορούμε να βρίσκουμε τα προϊόντα του κι εμείς που δεν μένουμε και τόσο κοντά! Να παραγγείλεις οπωσδήποτε το φημισμένο αρμένικο παστουρμά του, το ζουμερό καβουρμά και το μοσχαρίσιο λουκάνικο, να δοκιμάσεις και την παστουρμαδόπιτα ή τη σουτζουκόπιτα!

211123_-_local_stores_delicatessen14076-edit_copy.jpg

Τσέλιγκας – Βύρωνας
Μια γραβιέρα με μπούκοβο ή ένα αγγλικό τσένταρ, μαζί με λίγες φέτες γαλοπούλα με μαύρη τρούφα ή  ένα σαλάμι αέρος με παρμεζάνα θα απογειώσει το τραπέζι σου, ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα άλλο να σερβίρεις!

Alan deli – Ίλιον
Αυτό το delicatessen στο Ίλιον με τη βοήθεια του efood μας κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, συγκεντρώνοντας στην κατηγορία “xmas collection” τέσσερα λαχταριστά καλάθια γεμάτα με ό,τι ονειρευόμαστε τις γιορτινές μέρες…

211125_-_local_stores_day_414327.jpg

Χαλκιαδάκης γεύσεις Κρήτης – Γλυφάδα/ Περιστέρι/ Χαλάνδρι
Έστω ότι δεν έχεις προλάβει να αγοράσεις κάποιο δώρο για το γιορτινό τραπέζι στο οποίο είσαι καλεσμένος. Κανένα πρόβλημα! Απλώς μπες στη σελίδα στο efood αυτού του delicatessen και βρες τρία gourmet δώρα που θα έρθουν σπίτι σου (ή στο σπίτι που πας) στο άψε σβήσε!

To efood αυτά τα Χριστούγεννα μας στρώνει το τραπέζι
© efood

Οι παραπάνω προτάσεις είναι ενδεικτικές. Το φίλτρο “xmas collection” δεν αφορά μόνο τα delicatessen της πόλης, αλλά και τα ιχθυοπωλεία, τα κρεοπωλεία, τα ζαχαροπλαστεία, τις κάβες, τα ανθοπωλεία και δεκάδες ακόμα καταστήματα! Μπες τώρα στο efood και βρες τα πάντα για ένα αξέχαστο γιορτινό τραπέζι στο σπίτι!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ