BARNES Greece: Υπηρεσίες real estate υψηλών προδιαγραφών
Smart Life

Η εμπειρία real estate στα καλύτερά της

Βρίσκοντας το ιδανικό ακίνητο με τη βοήθεια της πιο έμπειρης ομάδας
114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

BARNES Greece: Το διεθνές γραφείο real estate της Αθήνας με το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη

  • Advertorial

Βουνό ή θάλασσα; Μίνιμαλ ή μπαρόκ αισθητική; Μπαλκόνι ή κήπος; Το σπίτι είναι το μέρος που θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφα, να ξέρουμε ότι μετά από μια δύσκολη μέρα μπορούμε επιτέλους να ηρεμήσουμε, κάνοντας restart. Εκεί που θα μαζευτούμε με οικογένεια και φίλους, θα φάμε παρέα, θα δημιουργήσουμε τις δικές μας αναμνήσεις. Για αυτό και μας αξίζει το καλύτερο. Ένας χώρος που θα ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και επιθυμία, είτε πρόκειται για μόνιμη κατοικία, είτε για το εξοχικό στο οποίο θα ξεφεύγουμε από τους ρυθμούς της πόλης. Ένα ακίνητο το οποίο ίσως προτίματε να μοιάζει με εκείνα που κοιτάμε σαστισμένοι κάθε φορά που επισκεπτόμαστε μια διαφορετική πόλη, ένα διαφορετικό νησί. 

BARNES Greece: Υπηρεσίες real estate υψηλών προδιαγραφών
Ακίνητο στη Φιλοθέη © BARNES Greece

Ακίνητο στη Φιλοθέη © BARNES Greece

Θα αποπνέει τη γαλήνη και το γαλάζιο ελληνικού νησιού; Θα σας μεταφέρει σε πιο γήινα και εντυπωσιακά τοπία; Σε όποια κατηγορία και αν εντάσσεστε, το γραφείο της BARNES Greece παρέχει μοναδικές επιλογές σε όλη την Ελλάδα. Πλέον μπορείτε να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει, όποιο και αν είναι το στιλ σας.

Αναβαθμίζοντας την εμπειρία αγοράς ακινήτου με τη βοήθεια της BARNES Greece

Όπως και αν έχετε φανταστεί το νέο σας σπίτι, όσο και αν έχετε μελετήσει, η βοήθεια ενός ειδικού μπορεί να κάνει τη διαφορά. Να διευκολύνει και κυρίως να απλοποιήσει τη διαδικασία εύρεσης ακίνητου, παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά. Γιατί να πασχίζετε για την κατάλληλη τοποθεσία και να αγχώνεστε με ζητήματα τα οποία ενδεχομένως δεν γνωρίζετε πλήρως, όταν μπορεί να το κάνει μια ομάδα ειδικών για εσάς; Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, όπως και το γούστο του, κάτι το οποίο η ομάδα της BARNES Greece το γνωρίζει πολύ καλά. Για αυτό και έχει επιλέξει εξειδικευμένα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη, συνθέτοντας ένα έμπειρο δυναμικό, έτοιμο να ικανοποιήσει τις επιθυμίες κάθε πελάτη. Λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία, πρόκειται για ένα γραφείο real estate που ξέρει πώς να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

BARNES Greece: Λίγα λόγια για το προφίλ της εταιρίας

BARNES Greece: Υπηρεσίες real estate υψηλών προδιαγραφών

Η BARNES Greece ανήκει στον όμιλο BARNES, μίας εταιρίας real estate µε ιστορία μεγαλύτερη των είκοσι χρόνων και πολυετούς εμπειρίας. Εμφανίζεται σε 20 χώρες και περισσότερες από 75 πόλεις του κόσμου, κατέχοντας ηγετική θέση στη διαχείριση πολυτελών ακινήτων και συνθέτοντας μια εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών, τόσο για αγορά όσο και για επένδυση. Το γραφείο της στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από τον Σεπτέμβριο του 2017, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαχειρίζεται είναι ιδιαίτερα μεγάλο, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές εντός και εκτός Αθήνας, επιτρέποντάς σας να ανακαλύψετε την ομορφιά της Ελλάδας σε κάθε της πλευρά. Η BARNES Greece αποτελεί ένα αμιγώς real estate γραφείο, το οποίο υιοθετώντας το τρίπτυχο ασφάλεια, εχεμύθεια και ασύγκριτη ποιότητα, ανταγωνίζεται επάξια τις διεθνείς ομάδες του Ομίλου. Ένα σύγχρονο ελληνικό γραφείο, το οποίο βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά, όντας συνεχώς πλήρως ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά ακινήτων σε διεθνές επίπεδο.

BARNES Greece: Ανακαλύπτοντας τις υπηρεσίες της

Η εύρεση ιδανικού ακίνητου είναι μια σύνθετη διαδικασία, ιδίως όταν πρόκειται για μια σημαντική και συνήθως μεγάλη επένδυση. Τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν είναι πολλά και διαφορετικής φύσεως, για αυτό και η BARNES Greece παρέχει υπηρεσίες που έρχονται να δώσουν λύση σε κάθε σας προβληματισμό και ανησυχία. Η απόφαση αγοράς ακινήτου επηρεάζει άμεσα την οικονομική κατάσταση, τόσο για το χρηματικό πόσο που θα αποφασίσατε να διαθέσετε, όσο και για την πιθανή λειτουργία του ως μελλοντική πηγή εισοδήματος μέσω ενοικίου. Πώς θα γνωρίζετε όμως αν είστε όντως έτοιμοι για το επόμενο αυτό βήμα; Η BARNES Greece σε συνεργασία µε εξειδικευµένες οµάδες δικηγόρων, συµβολαιογράφων, οικονοµολόγων και τραπεζικών, παρέχει σε κάθε πελάτη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεται για µία τόσο σηµαντική κίνηση.

Και επειδή το ιδανικό ακίνητο θέλουμε να πληροί αρκετές προϋποθέσεις, το προσωπικό της BARNES Greece μας παρουσιάζει το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της, στο οποίο βρίσκουμε ακίνητα σε οποιαδήποτε τοποθεσία και αν έχουμε σκεφτεί. Στην περίπτωση που πρόκειται για το μελλοντικό μας σπίτι, κάποιοι αναζητάμε μια περιοχή που θα βρίσκεται στο «κέντρο των πάντων», ενώ άλλοι έχουν ανάγκη από ένα πιο απόμερο και ήσυχο περιβάλλον. Ορισμένοι αναζητάνε πιο πράσινες γειτονιές, ενώ άλλοι νιώθουν πιο οικεία στο αστικό τοπίο. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα ζωής επηρεάζεται έντονα από το πού επιλέγουμε να ζήσουμε.

BARNES Greece: Υπηρεσίες real estate υψηλών προδιαγραφών
Ακίνητο στη Λευκάδα © BARNES Greece

Ακίνητο στη Λευκάδα © BARNES Greece

Μέσω του δικτύου εξωτερικών συνεργατών της, η BARNES Greece παρέχει συµβουλές και σε τεχνικά θέματα, καθώς  ένα σπίτι οφείλει να είναι λειτουργικό εκτός από εντυπωσιακό. Να μετατρέπει την καθημερινότητά σε πιο εύκολη και απλή, δημιουργώντας έναν χώρο που αισθανόμαστε ασφαλείς. Να μας ζεσταίνει τον χειμώνα και να μας δροσίζει το καλοκαίρι. Η διαρρύθμιση του να μας επιτρέπει να κινούμαστε άνετα και να χαλαρώνουμε δίχως την παρέμβαση εξωτερικών θορύβων. Είναι όμως όλα αυτά εμφανή με μια πρώτη ματιά; Όχι πάντοτε, για αυτό και η BARNES Greece αποτελώντας µέλος ενός πολυεθνικού δικτύου, έχει στην ομάδα της έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό κάθε πελάτη που αναζητά το τέλειο και προσαρμοσμένο στα μέτρα του ακίνητο. 

Ωστόσο το κομμάτι της εμφάνισης είναι πάντοτε σημαντικό, καθώς το να αντικρίζουμε έναν όμορφο χώρο συμβάλλει σε μία καλύτερη ψυχολογική διάθεση, ενισχύοντας τη σχέση που δημιουργείται με το νέο μας σπίτι. Θα προτιμούσατε κάτι σε Art Deco ή Βauhaus χαρακτήρα; Σε vintage ή νεοκλασική αισθητική; Και αφού πάρετε το χρόνο σας και καταλήξετε σε στιλ, το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι το πώς θα καταφέρετε να το δημιουργήσετε, ποια είναι τα αντικείμενα που θα δώσουν μορφή στις ιδέες σας. Οι συνεργάτες της BARNES Greece δίνουν για μια ακόμα φορά την λύση, με τους εξειδικευμένους  interior designers της να μας μαθαίνουν τι θα πει σωστή διακόσμηση.  

Η BARNES Greece είναι το γραφείο διεθνών προδιαγραφών που θα σας βοηθήσει να βρείτε το ακίνητο που ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσίων, η διαδικασία αγοράς ή επένδυσης μετατρέπεται στην πιο απλή διαδικασία, με τις συμβουλές ειδικών να σας εξασφαλίζουν την καλύτερη επιλογή. Δημιουργήστε τη δική σας international reality έχοντας στο πλευρό σας τον πιο έμπειρο σύμμαχο.

BARNES Greece: Υπηρεσίες real estate υψηλών προδιαγραφών
Ακίνητο στην Ακρόπολη © BARNES Greece

Ακίνητο στην Ακρόπολη © BARNES Greece


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της BARNES Greece  μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα