Visual Browsing
Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας από τη Lenovo

Lenovo Imagine: Ένας νέος κόσμος τεχνολογικής καινοτομίας

Δύο νέες αφίξεις φέρνουν έναν κόσμο γεμάτο κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας
Βασίλης Καπενής, Enterprise Account Manager Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο
Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας από τη Lenovo

Είχες ποτέ αναρωτηθεί πώς είναι να ζεις έχοντας το τεχνολογικό μέλλον στα χέρια σου; Σε μια χρόνια που όλα αλλάζουν τόσο γρήγορα, δύο νέα μοναδικά προϊόντα που υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, επικοινωνούμε και διασκεδάζουμε, έρχονται για να κάνουν τη διαφορά. Η Lenovo με μια διαφορετική ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο «Lenovo Imagine» παρουσίασε τον τρόπο που αλλάζει συνολικά την εμπειρία χρήσης laptop και πώς για μια ακόμη φορά φέρνει την καινοτομία στα χέρια μας.

Η εταιρεία που είναι συνώνυμη με την καινοτομία και οδηγεί τις νέες τάσεις της αγοράς, με προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές άψογα σε κάθε τους βήμα, αλλάζει ξανά φέτος τα δεδομένα παρουσιάζοντας το πιο ελαφρύ ThinkPad στον κόσμο που κατασκευάστηκε έως σήμερα, το ThinkPad Nano, αλλά και το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, το ThinkPad X1 Fold.

Βασίλης Καπενής, Enterprise Account Manager Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο

Ο κ. Βασίλης Καπενής, Enterprise Account Manager Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο αποτέλεσε τον ξεναγό μας σε έναν κόσμο γεμάτο κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας, παρουσιάζοντας τις δύο εντυπωσιακές αφίξεις της εταιρίας.

Παρόλο που είναι εξαιρετικά ελαφρύ, το ThinkPad Nano παρέχει υψηλή απόδοση, κρυστάλλινη εικόνα στην οθόνη του, απίστευτο ήχο και δυνατότητες συνδεσιμότητας για τεχνολογίες του μέλλοντος, χαρακτηριστικά που το κάνουν τον ιδανικό φορητό υπολογιστή για έναν υβριδικό κόσμο εργασίας.

Με βάρος μόλις 907 γραμμάρια, είναι μία από τις πρώτες συσκευές που διαθέτει την πλατφόρμα Intel® Evo™ και τροφοδοτείται από επεξεργαστές 11th Gen Intel® Core™ για έναν συνδυασμό ισχυρής απόδοσης, άμεσης απόκρισης, αλλά και μπαταρία που θα κρατήσει όλη την ημέρα.

Από Το X1 Nano δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων Match on Chip, ενώ ακόμη διαθέτει αναγνώριση φωνής και ανίχνευση ανθρώπινης παρουσίας, κάτι που το καθιστά ικανό να ενεργοποιείται χωρίς κανένα άγγιγμα από τον χρήστη αλλά και να κλειδώνει αυτόματα σε περίπτωση που ο χρήστης απομακρυνθεί από αυτό.

Το Χ1 Nano προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία προβολής με οθόνη 2K Dolby® Vision ™ με αναλογία διαστάσεων 16:10 ώστε να μην επηρεαστεί καθόλου η παραγωγικότητα σας. Προσφέρει επίσης εκπληκτικές ταχύτητες σύνδεσης χάρη στις δυνατότητες Intel® WiFi 6 και 5G συνδεσιμότητας. Τέλος, δύο θύρες Thunderbolt ™ 4 μπορούν προσφέρουν ταχύτατη πρόσβαση σε αποθηκευτικά μέσα ή ακόμη ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο οθόνες 4K.

Βασίλης Καπένης @Lenono Imagine '20 - part 1

To μέλλον δεν είναι απλώς μικρό και ελαφρύ, αλλά είναι επίσης αναδιπλούμενο
Αλλά το ακόμα μεγαλύτερο νέο που μοιράστηκε η Lenovo μαζί μας στο Lenovo Imagine είναι το πρώτο αναδιπλούμενο laptop στον κόσμο, το ThinkPad X1 Fold το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Το απόλυτο αποκορύφωμα της τεχνολογικής καινοτομίας προσφέρει έναν επαναστατικό συνδυασμό φορητότητας και ευελιξίας που αλλάζει τα δεδομένα. 

Βασίλης Καπένης @Lenovo Imagine '20 - part 2

Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για τη δημιουργία του! Είναι όμως το πρώτο του είδους του σε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών, που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την τεχνολογία. Μικρό στο μέγεθος, τεράστιο στη χρήση! Το ThinkPad X1 Fold προσαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα εργασίας: από απόσταση, στο γραφείο, αλλά και υβριδικά μοντέλα εργασίας, επιτρέποντας σε όσους το αγοράσουν να έχουν στη διάθεσή τους καινοτομίες που θα ενδυναμώσουν τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την ψυχαγωγία τους.

Κάθε πτυχή του προϊόντος έχει σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, το ThinkPad X1 Fold, καθώς μπορεί να μεταμορφώνεται, από μια μικρή συσκευή με μέγεθος όχι μεγαλύτερη από ένα βιβλίο με δερμάτινη επένδυση, σε μια πλήρως επίπεδη οθόνη 13,3 ιντσών.

Προσφέροντας δυνατότητες που καθίστανται δυνατές από το πρόγραμμα καινοτομίας Project Athena της Intel, το X1 Fold έχει επεξεργαστή Intel® Core™ και Intel® Hybrid, συνδυάζοντας έτσι τη γνωστή λειτουργικότητα που όλοι γνωρίζουμε από τα smartphone, τα tablet και τους φορητούς υπολογιστές με το λειτούργικο Window 10 Professional. Παράλληλα, έχει ειδικά σχεδιασμένο ανεξάρτητο Bluetooth πληκτρολόγιο το οποίο συνδέεται μαγνητικά και ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό της συσκευής, ενώ φορτίζει ασύρματα από τη στιγμή που θα το ακουμπήσετε πάνω στο X1 Fold, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα μείνει ποτέ από μπαταρία.

Διατίθεται ακόμη και προαιρετικό active Pen για αυτούς που θέλουν να έχουν μία ξεχωριστή εμπειρία γραφής ή ακόμη και σχεδίασης, ενώ η διάρκεια ζωής μπαταρίας μπορεί να φτάσει τις 11 ώρες με μία φόρτιση. Η εξωτερική του εμφάνιση από αυθεντικό δέρμα το κάνει ιδιαίτερα κομψό, ενώ το πρωτόκολλο WiFi 6 του επιτρέπει απόλυτη συνδεσιμότητα. Επιπλέον το μοντέλο που θα έρθει στην Ελλάδα θα έχει προ εγκατεστημένο 5G.

Άλλωστε φέρει το βαρύγδουπο όνομα ThinkPad που σημαίνει ότι διαθέτει κορυφαία σχεδίαση, τεχνολογία αιχμής, αλλά και ενσωματωμένη ασφάλεια επιπέδου enterprise για την προστασία των δεδομένων.

Όπως τόνισε στην παρουσίαση ό κύριος Καπενής: «Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα ThinkPad και αυτό σημαίνει ότι ανταποκρίνεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: πρώτον, κάθε πτυχή του σχεδιασμού του έχει σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, δεύτερον η καινοτομία και τέλος η αξιοπιστία. Όλα τα ThinkPad, περνούν με επιτυχία έλεγχο 200 σημείων για να επιβεβαιωθεί η υψηλή αντοχή τους, ενώ ταυτόχρονα πιστοποιούνται βάση στρατιωτικών προδιαγραφών. Επίσης, για όποιον έχει αμφιβολία, κατά τη διάρκεια των δοκιμών, το X1 Fold άνοιξε και έκλεισε για πάνω από 30.000 φορές».

Το μέλλον είναι εδώ και σύντομα θα το κρατάμε στα χέρια μας.

 

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5