1821 Digital Gallery
Φωτογράφισε το Negroni σου και στήριξε το προσωπικό των bars

Φωτογράφισε το Negroni σου και στήριξε το προσωπικό των bars

Ένα απλό ποστ με το αγαπημένο κοκτέιλ και το #cheersforthecause αρκεί για να στηρίξουμε το προσωπικό των bars που δοκιμάζεται
Το Campari σε προσκαλεί να φωτογραφίσεις το Negroni σου και να στηρίξεις το προσωπικό των bars κάνοντας #cheersforthecause.

Οι εποχές που ζούμε είναι περίεργες. Τα καταστήματα σερβίρουν το τελευταίο ποτό λίγο πριν τις 12:00 και η διασκέδαση μας έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Δεδομένα που ούτε μπορούσαμε να φανταστούμε έναν χρόνο πριν. Οι αλλαγές και οι δυσκολίες αυτές χρειάζονται και πρωτοπόρους και δράσεις που επίσης δεν είχαμε φανταστεί για να αντιμετωπιστούν. Το Campari με την ενέργεια Cheers For The Cause, μας καλεί με μια φωτογραφία και ένα ποστ να δώσουμε το μεγαλύτερο tip για όλους εκείνους που φροντίζουν για εμάς και τη διασκέδαση μας όλο αυτό το διάστημα. Κι όλο αυτό απλά απολαμβάνοντας το αγαπημένο μας Negroni ή όλες του τις παραλλαγές.

Πώς θα γίνει αυτό;
Το Campari στηρίζει έμπρακτα το προσωπικό των bars που αντιμετωπίζει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα στον χώρο της εστίασης τους τελευταίους μήνες, ενισχύοντας τη δράση της μη κερδοσκοπικής εταιρίας Metron Ariston. Μέσω της δράσης Cheers for the Cause, το Campari λοιπόν προσκαλεί το κοινό να μοιραστεί τη φωτογραφία του αγαπημένου του Negroni cocktail με hashtag #cheersforthecause και mention @camparigreece, για να στηρίξει τους ανθρώπους που φροντίζουν να το απολαμβάνει πάντα τέλειο.

Για κάθε share, το Campari δωρίζει ένα ποσό στη μη κερδοσκοπική εταιρία Metron Ariston, με στόχο να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο tip που δόθηκε ποτέ για τους εργαζόμενους των bars που μας εξυπηρετούν καθημερινά, αλλά και γι’ αυτούς που έχουν μείνει εκτός εργασίας τους τελευταίους μήνες λόγω των επιπτώσεων του Covid-19 στα καταστήματα εστίασης.

Cheers For The Cause with a Negroni

Την ενέργεια στηρίζει ήδη μέσω ενός εντυπωσιακού digital video η ηθοποιός και Ambassador του Campari Τόνια Σωτηροπούλου και ο επίσης Ambassador και Chef & Restaurant Owner Γιώργος Παπακώστας, οι οποίοι πλαισιώνονται από σημαντικά ονόματα της κοινότητας των bartenders και του χώρου της εστίασης.

Τόνια Σωτηροπούλου, ηθοποιός και Ambassador του Campari

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που έδωσε τη δική της ξεχωριστή σφραγίδα στην ενέργεια, δήλωσε ότι «Χαίρομαι όταν μου δίνεται η ευκαιρία  να συμμετέχω σε δράσεις που δίνουν πρακτικές λύσεις στους ανθρώπους που μας εξυπηρετούν καθημερινά. Αυτή είναι η στιγμή να δείξουμε όλοι αλληλεγγύη και αλληλοστήριξη, με τη δύναμη που έχει ο καθένας μας.», ενώ ο Γιώργος Παπακώστας επεσήμανε πως «Σε μια δύσκολη περίοδο, το Campari έκανε μια πολύ όμορφη αλλά και σημαντική κίνηση για όλους εμάς που βρισκόμαστε στον κλάδο της εστίασης και έχουμε δυσκολευτεί πολύ να ανταπεξέλθουμε. Βλέποντας πόσο κόσμο βοηθάει αυτή η ενέργεια, είμαι πολύ υπερήφανος για τη συμμετοχή μου σ’ αυτή.».

Γιώργος Παπακώστας, Campari Ambassador και Chef & Restaurant Owner

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δηλώσεις των υπόλοιπων πρωταγωνιστών του video, καθώς εκτός από καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, είναι και ενεργά μέλη της κοινότητας των bartenders:

Ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, Head Brand Ambassador της Gruppo Campari για την Ελλάδα, ανέφερε πως «Η συμμετοχή μου στην ενέργεια αυτή με γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση, καθώς είμαι μέρος αυτής της κοινότητας και βοηθάω με όλες τις δυνάμεις μου. Η αγάπη, η αναγνώριση και ο σεβασμός από τον απλό καταναλωτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για τη δουλειά μας».

Κωνσταντίνος Τσάτσος, Head Brand Ambassador της Gruppo Campari για την Ελλάδα

Ο Βασίλης Κυρίτσης, Bartender & Bar Co-owner του Clumsies εξέφρασε τον ενθουσιασμό του λέγοντας ότι «Είμαι πολύ περήφανος για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Ελπίζω να ευαισθητοποιήσουμε αρκετό κόσμο, ώστε να αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία»!

Βασίλης Κυρίτσης, Bartender & Bar Co-owner του Clumsies

Ο Γιάννης Κοροβέσης, Drinks Editor, Bartending Instructor & Bar Manager δήλωσε πως είναι «Υπέροχο συναίσθημα να μπορείς να βοηθήσεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ειδικά όταν αυτοί είναι συνάδελφοί σου. Και πόσο τυχερός είναι αυτός που καταφέρνει να το κάνει μέσα από μια αγαπημένη του συνήθεια».  

Γιάννης Κοροβέσης, Drinks Editor, Bartending Instructor & Bar Manager

Τέλος, η Μαίρη Ταλαιπώρου, Schweppes Greece Ambassador & Bar Manager, μας εκμυστηρεύτηκε πως νιώθει «Χαρούμενη και ενθουσιασμένη που πήρα μέρος σ’ αυτή την ενέργεια, ελπίζω να ανοίξει ο δρόμος και για άλλες πρωτοβουλίες τέτοιου είδους. Νιώθω ευθύνη όχι μόνο για τον φιλοξενούμενό μου αλλά και για τον συνάδελφό μου»!

Μαίρη Ταλαιπώρου, Schweppes Greece Ambassador & Bar Manager

Για να πάρεις κι εσύ μέρος σ’ αυτή την προσπάθεια, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απολαύσεις το Negroni cocktail στο αγαπημένο σου bar και να μοιραστείς τη φωτογραφία του με hashtag #cheersforthecause και mention @camparigreece στο Instagram όλο τον Σεπτέμβριο!

Back to top

Προσεχως

«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών
20.06.2022
«Επέστρεφε» Αναφορά στον Κ. Π. Καβάφη - Ατομική Εκθέση ζωγραφικής του Ανδρέα Γεωργιάδη
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5