- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
TEO Βooks & Coffee: Το ζεστό βιβλιοκαφέ που έλειπε από τη Γλυφάδα
Καφές, βιβλία και χαλαρή ατμόσφαιρα
TEO Βooks & Coffee: Το βιβλιοκαφέ που θα γίνει το στέκι σου στη Γλυφάδα
Νέα άφιξη στη Γλυφάδα, ένα ζεστό βιβλιοκαφέ, που έλειπε από την περιοχή. Εδώ θα συναντήσετε ανθρώπους που απολαμβάνουν τον καλοφτιαγμένο καφέ τους σε έναν όμορφο χώρο, μαμάδες που δεν ανησυχούν για τα παιδιά τους, μια και βρίσκονται στον απόλυτα ασφαλή μικρό παιδότοπο, φοιτητές που εργάζονται με το laptop τους.
Και φυσικά, φίλους του βιβλίου, καθώς στα ράφια του TEO Books & Coffee θα βρείτε εκατοντάδες τίτλους λογοτεχνίας σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και ρωσικά, παιδικά βιβλία, αλλά και παιδικά παιχνίδια!
Σημειώστε ότι το TEO Books & Coffee συχνά διοργανώνει πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως βραδιές art & wine, παρουσιάσεις βιβλίων, γνωριμία με συγγραφείς, θεατρικά παιχνίδια και άλλα πολλά. Δευτέρα έως Σάββατο 08.00 με 22.00 και Κυριακές 11.00 με 22.00.
Δούσμανη 3, Γλυφάδα, τ. 2108981681
Facebook / Instagram
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θλίψη στον κόσμο των γραμμάτων για την απώλεια της σπουδαίας μεταφράστριας
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Οι σέκτες, οι αιρέσεις, οι απόκρυφες ομάδες ασκούν πάντα μια γοητεία στην ανθρώπινη φύση. Είναι το μυστήριο πίσω από την κλειστή πόρτα. Το απαγορευμένο.
Ένα βιβλίο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τι σημαίνει μάθηση
Η ελευθερία δεν είναι αφηρημένη ιδέα. Είναι η απουσία φόβου. Κι αυτό, τελικά, είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.
Το 3,5% στους δρόμους του Ιράν: Σχολιασμός με αφορμή το βιβλίο του Marcel Dirsus, «Πώς ανατρέπονται οι τύραννοι» (Εκδόσεις Μίνωας)
Όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και επ' ουδενί δεν περιορίζονται εκεί
Τα εκατό δωμάτια ενός βιβλίου
«Το βιβλίο αποτελεί ένα δημοσιογραφικό και πολιτικό οδοιπορικό»
Η μετάφραση του Παπαδιαμάντη ξεκίνησε το 1889
Ο συγγραφέας μιλάει στην Athens Voice για αθηναϊκές ιστορίες με ρεαλισμό και φαντασία
Τι συμβαίνει όταν μια σαρανταπεντάρα επιτυχημένη συγγραφέας αποφασίζει να κάνει μια ανατροπή στη ζωή της και να αναζητήσει μια νέα μορφή ελευθερίας;
Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στον κόσμο των πάγων, των ανθρώπων της Γροιλανδίας και ενός τοπίου που αλλάζει για πάντα
Ο συγγραφέας και ιστορικός μιλάει για τον Φρίντριχ Νίτσε, τον Ζαρατούστρα και την κληρονομιά του ονόματός του
Η δικαιοσύνη δεν είναι υπόθεση συναισθήματος, είναι αρχιτεκτονική.
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Μια πολιτισμική-ιστορική «εγκυκλοπαίδεια» φοβιών και εμμονών
Το Βιβλίο της Εβδομάδας, από τις Εκδόσεις Κέδρος
Ένα βιβλίο που δεν γράφτηκε για παιδιά αλλά κατέκτησε τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.