Βιβλιο

Το μυστικό της μαγείας: Μια μαγική σειρά από την Ontime Books

Το βιβλίο της Νατάσσας Λούππου ερχεται έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στο εξωτερικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 750
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νατάσσα Λούππου «Το μυστικό της μαγείας - Το απαγορευμένο κουτί», Ontime Books

«Το μυστικό της μαγείας - Το απαγορευμένο κουτί»: Το νέο βιβλίο της Νατάσσας Λούππου κυκλοφορεί από την Ontime Books

Το «Μυστικό της Μαγείας» είναι το πρώτο βιβλίο της Νατάσσας Λούππου και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στο αγγλόφωνο αναγνωστικό κοινό, καθώς κυκλοφορεί από την Ontime Books, τον εκδοτικό οίκο με έδρα το Λονδίνο που είναι ο μόνος που μεταφράζει έργα Ελλήνων και Κύπριων συγγραφέων στην αγγλική γλώσσα. Αλλά υπάρχουν κι άλλα καλά νέα: Το «Μυστικό της Μαγείας» κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα και στα ελληνικά. Το βιβλίο της Ροδίτισσας συγγραφέως, η οποία ζει και εργάζεται στη Μαδρίτη, έχει ήδη προκριθεί σε δύο διαγωνισμούς στο εξωτερικό. Καταλαμβάνει την 7η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού του Online book club και τη 2η στην κατηγορία Young adult, ενώ μέχρι τώρα είναι πρώτο σε ψήφους του κοινού στον διαγωνισμό του TCK Publishing, στην κατηγορία Children’s book.

Νατάσσα Λούππου «Το μυστικό της μαγείας - Το απαγορευμένο κουτί», Ontime Books

«Το "Μυστικό της Μαγείας" είναι μια σειρά βιβλίων την οποία θα μπορούσαμε να εντάξουμε στο ρεύμα του Μαγικού Ρεαλισμού. Μια μαγική βαλίτσα ταξιδεύει τα παιδιά σε όλον τον κόσμο, σε σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ανθρωπότητα. Εκεί τα παιδιά καλούνται να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, να υπερασπιστούν το δίκαιο και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ιστορία! Και χάρις στην Ontime Books η μαγική βαλίτσα πλέον διασχίζει τα πέρατα της γης. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Χριστοδούλου που πίστεψε σε αυτό το βιβλίο και το στήριξε εξ αρχής, αλλά και σε όλη την ομάδα της Ontime Books που βάζει τα δυνατά της καθημερινά, για να μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό και το καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο!», λέει η Νατάσσα Λούππου.

Νατάσσα Λούππου
Η συγγραφέας Νατάσσα Λούππου

Στην ιστορία, βρισκόμαστε στις 15 Απριλίου του 2016 και η Τάνια γίνεται 12 χρονών. Στο πάρτι των γενεθλίων της έχει έναν φανταστικό ταχυδακτυλουργό, ο οποίος με τα μαγικά του έχει αφήσει όλους τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό. Όταν τελειώνει το πάρτι, η Τάνια αναρωτιέται αν όλα αυτά που είδε είναι κόλπα που μαθαίνουν οι μάγοι σε κάποια σχολή ή αν υπάρχει στ’ αλήθεια μαγεία. Και ανακαλύπτει στο δωμάτιό της μια μυστηριώδη βαλίτσα…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ