Βιβλιο

Bazaar βιβλίων για τη στήριξη του «Παλαιοπωλείου Αστέγων»

Για 2 ημέρες, με περισσότερα από 4.000 βιβλία για όλες τις θεματολογίες

Athens Voice
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vivliopwleio-astegwn.jpg

Διήμερο bazaar βιβλίων από το «Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων» στις 11 & 12 Ιουλίου

Το «Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων» διοργανώνει ένα διήμερο Bazaar βιβλίων από δεύτερο χέρι, στο νεοκλασικό κτίσμα της οδού Σμύρνης 4 και Αριστοτέλους, στην πλατεία Βικτωρίας, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου.

Το bazaar θα είναι ανοιχτό από τις 12.00 ως τις 20.00 και τις δύο ημέρες, ενώ οι επισκέπτες θα βρουν περισσότερα από 4.000 βιβλία για όλες τις θεματολογίες. 

Τα έσοδα από το bazaar θα συγκεντρωθούν για να στηρίξουν τη λειτουργία και τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας καθώς και την εγκατάσταση και μεταστέγαση σε μόνιμο χώρο (προς το παρόν στεγάζεται προσωρινώς, καθώς μέχρι τώρα στεγάζεται προσωρινά στον χώρο που έχει παραχωρηθεί στην οδό Πειραιώς 132, στο Γκάζι.

Διήμερο bazaar βιβλίων από το «Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY