Βιβλιο

Δείτε live: Μένουμε σπίτι με τον Φιόντορ Ντοστογιέσκι

Ο Κώστας Γκοσβόστης, ο Γιώργος Μπλάνας και ο Δημήτρης Βερύκιος συζητούν «Με αφετηρία τον Μέγα Ιεροεξεταστή του Φ. Ντοστογιέσκι»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δείτε live την εκπομπή του #BookiaTV «Με αφετηρία τον Μέγα Ιεροεξεταστή του Φ. Ντοστογιέσκι»

Μένουμε σπίτι με τους συγγραφείς μας: Δείτε live την εκπομπή του #BookiaTV «Με αφετηρία τον Μέγα Ιεροεξεταστή του Φ. Ντοστογιέσκι», με την υποστήριξη της Athens Voice

Η καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του #BookiaTV με την υποστήριξη της Athens Voice, μας συστήνει συγγραφείς που μιλούν από το σπίτι τους για τη δουλειά τους. Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή και επιπλέον να ενισχύσει το μήνυμα «#ΜένουμεΣπίτι» όχι ως εντολή αλλά ως συμπέρασμα.

Κάθε απόγευμα στις 18.30 «Μένουμε σπίτι με τους συγγραφείς μας» και οι καλεσμένοι συμμετέχουν από το σπίτι τους συνδεόμενοι σε ειδική πλατφόρμα την οποία διαχειρίζεται η Streamia, επιμελούμενη την τελική εικόνα με τον ήχο και μεταδίδοντάς τη ζωντανά με #LiveStreaming.

Σε αυτή την εκπομπή ο εκδότης Κώστας Γκοσβόστης, ο συγγραφέας-μεταφραστής Γιώργος Μπλάνας και ο ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος συζητούν για το έργο του διαχρονικού δημιουργού Φ. Ντοστογιέσκι.

 

 

Ο Μέγας Ιεροεξεταστής τα είπε όλα
Ο Δημήτρης Βερύκιος μας θυμίζει μικρά αποσπάσματα από την ομώνυμη θεατρική παράσταση και με αυτή την αφετηρία, συζητάμε για τα –πάντα επίκαιρα- ζητήματα που θέτει ο μεγάλος συγγραφέας σε αυτό αλλά και στα άλλα έργα του.

Σκοπός της εκπομπής είναι να συμβάλλει στη διατήρηση της επικοινωνίας των ανθρώπων του βιβλίου με τους αναγνώστες με έναν τρόπο πολύ κοντά στη φυσική επαφή και επιπλέον να ενισχύσει το μήνυμα «#ΜένουμεΣπίτι» όχι ως εντολή αλλά ως συμπέρασμα.

Οι συντελεστές συμμετέχουν από το σπίτι τους συνδεόμενοι σε ειδική πλατφόρμα την οποία διαχειρίζεται η Streamia, επιμελείται την τελική εικόνα με τον ήχο και τη μεταδίδει ζωντανά με #LiveStreaming.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ