Βιβλιο

Ο ποιητής του Facebook

«Αν έχεις αξιοπρέπεια και λίγα φράγκα στην τσέπη οφείλεις να την κάνεις»

Athens Voice
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 441
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43704-98148.jpg

«Ο ποιητής του Facebοok» του Άγγελου Σπαρτάλη (εκδ. Ίαμβος).

Τον παράτησε κι έφυγε. Γιατί βαρέθηκε ή γιατί βρήκε κάτι καλύτερο ή και για τα 2 μαζί. Αλλά μάλλον όχι, δεν τον παράτησε για τίποτα απ’ αυτά, αλλά για κάτι άλλο, πιο ύπουλο. Γιατί είχε πει 1-2 μέρες πριν: «Σ’ αγαπώ και θα σ’ αγαπώ, χωρίς εσένα δε ζω». Κι αυτό είναι αβάσταχτο, το ξέρει άλλωστε καθένας που είχε κάποτε καναρίνι, ή καφετερία, ή παιδί, ή έστω ένα δίπλωμα οδήγησης, ακόμα και απλό, δε χρειάζεται να ’χεις επαγγελματικό για να το καταλάβεις. Είναι, θέλω να πω, μια δέσμευση που δεν αντέχεται. Αν έχεις αξιοπρέπεια και λίγα φράγκα στην τσέπη οφείλεις να την κάνεις».


* «Ο ποιητής του Facebοok» του Άγγελου Σπαρτάλη (εκδ. Ίαμβος) περιλαμβάνει μικρά κείμενα και ποιήματά του, τα οποία έχει κατά καιρούς αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebοok

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY