- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κερδίστε προσκλήσεις για το μιούζικαλ «Cats» στο Christmas Theater
Ένα μοναδικό μείγμα μουσικής, χορού και ποίησης από τον Andrew Lloyd Webber
Διαγωνισμός Athens Voice: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το μιούζικαλ «Cats» στο Christmas Theater, για τις 5 ή 6 Νοεμβρίου
Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber «Cats» επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Christmas Theater, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Βασισμένο στην ποιητική συλλογή του T.S. Eliot «Το Βιβλίο των Πρακτικών Γατών του Γέρου Πόσουμ», το «Cats» χαρακτηρίστηκε από το Daily Express ως «πρωτοποριακό», προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα μουσικής, χορού και ποίησης. Κάθε χρόνο, τη νύχτα του Τζέλικλ Μπαλ, οι Γάτες Τζέλικλ συγκεντρώνονται για να επιλεγεί -από τον σοφό Old Deuteronomy- η γάτα που θα ξαναγεννηθεί σε μια νέα ζωή στο Heaviside Layer.
Με διαχρονική μουσική, εντυπωσιακά σκηνικά, εξαιρετικό καστ, εντυπωσιακή χορογραφία και φυσικά την πασίγνωστη ερμηνεία του «Memory», το «Cats» υπόσχεται ένα μαγευτικό θεατρικό ταξίδι για θεατές κάθε ηλικίας! Η μακροβιότητα της παράστασης από το Λονδίνο έως τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και η δημοφιλία του έχει κάνει το «Cats» σήμα κατατεθέν για πολλές γενιές.
Το έργο τελικά μιλάει για τους ανθρώπους. Για τα προτερήματα και τις αδυναμίες τους. Με πρόσχημα τις γάτες περνά μπροστά από τα μάτια μας ένας ολόκληρος κόσμος.
Για τους ηθοποιούς η παράσταση είναι κάθε φορά ένα στοίχημα. Η μεταμόρφωση απαιτεί μελέτη της κίνησης και της φυσικότητας ενώ η μαγεία συμπληρώνεται από τη μουσική και το χορό. Οι διαφορετικές προσωπικότητες, η αφήγηση και ο εντυπωσιακός αθλητισμός των χορευτών και τραγουδιστών συναρπάζουν και συγκινούν.
Γιατί η λεπτομέρεια και η πολυπλοκότητα της χορογραφίας της Gillian Lynne, με σκοπό τη δημιουργία κινήσεων που αντικατοπτρίζουν τη συμπεριφορά μιας γάτας, είναι μοναδικές. Το χορευτικό ύφος της παράστασης παραμένει αξεπέραστο και άλλαξε για πάντα τον χορό στο μιούζικαλ. Η οπτική εμπειρία που δημιουργείται στη σκηνή με τη χρήση του σκηνικού, των κοστουμιών, του μακιγιάζ και των περουκών είναι απόλυτα μοναδική. Η μουσική λατρεμένη και διαχρονική.
Με εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και μετά από επιτυχημένες περιοδείες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, η μαγευτική παραγωγή του «Cats» είναι εμπειρία. Γιατί φέρνει επί σκηνής έναν θίασο ταλαντούχων διεθνών ερμηνευτών, εντυπωσιακά κοστούμια, εμβληματικές χορογραφίες και φυσικά τη θρυλική μουσική του Andrew Lloyd Webber.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και κερδίστε διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου ή της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γνωστή ηθοποιός μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή τον μονόλογο «Girls and boys» που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Αλάμπρα
Οι παραστάσεις που ρίχνουν αυλαία τον Απρίλιο και τον Μάιο
Η διάσημη όπερα του Μπιζέ στην πιστή «ανακατασκευή» της παρισινής της πρεμιέρας του 1875
Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θάνατος παλληκαριού» του Κωστή Παλαμά στον Μικρό Κεραμεικό
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
Μιλήσαμε με τον δημοφιλή ηθοποιό με αφορμή την παράσταση «Μισάνθρωπος» στο θέατρο Φιλίπ
Η θεατρική σεζόν ολοκληρώνεται για πολλά θέατρα - Αναμένονται όμως πολλές πρεμιέρες τον Απρίλιο
Ο Βαγγέλης Παπαδάκης και η Νάνα Παπαδάκη πρωταγωνιστούν στο καλύτερο έργο του Τενεσί Ουίλιαμς μετά το «Λεωφορείο ο Πόθος» όπως ο ίδιος ο συγγραφέας το χαρακτήρισε
Ένα τοπόσημο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, μέσα από «σημειωματάρια» μιας άλλης εποχής
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Αλεξάνδρεια Βασίλη Βλάχου μιλά για την παράσταση «Η Ήμερη και το εικόνισμα», όπου υποδύεται τον ενεχυροδανειστή
Η νέα παραγωγή από την Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει το έργο μέσα από μια σύγχρονη σκηνική ματιά
Τα δυο αδέρφια μας μίλησαν για την παράσταση «Η τελευταία έξοδος - Ρίτα Χέιγουρθ» που σκηνοθετούν στο Άνεσις
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Ιππόκαμπος» στον Μικρό Κεραμεικό, ένα έργο για τον έρωτα και τις επιλογές μας
Ο διακεκριμένος συνθέτης μας εισάγει στο αλλόκοτο, γεμάτο γόνιμες αντιφάσεις και σαρκασμό καφκικό σύμπαν
Πολλές θεατρικές παραστάσεις ολοκληρώνουν τον κύκλο τους την Κυριακή των Βαΐων
Πώς οι θεραπευόμενοι βλέπουμε τους θεραπευτές μας, τι είναι αυτή η περίεργη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στις πολυθρόνες και τι ιδιόμορφος χρόνος που είναι ο Αόριστος.
«Astoria»: Μια υπερπαραγωγή με την οποία το Παλλάς μπαίνει εντυπωσιακά στην ανοιξιάτικη περίοδο
«Η Συμφωνία του Αθλητή» του Αλέξανδρου Μούζα ταξιδεύει σε διάφορα σημεία της χώρας
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η γέννηση ενός φασίστα- Η απολογία του Θεόφιλου Τσάφου» στον Μικρό Κεραμεικό
Στο «Μεγάλο µας τσίρκο» ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνυπάρχει και ταυτίζεται με τον Κολοκοτρώνη και τον Καραγκιόζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.