Θεατρο - Οπερα

Η Nefeli Meg στο Lunar Space

Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση από την ATHENS VOICE

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νεφέλη Μεγκ έρχεται στο Lunar Space
Η Νεφέλη Μεγκ στο Lunar Space με το Boukla 99 the Show

Nefeli Meg presents Boukla 99 the Show στο Lunar Space στις 20 Σεπτεμβρίου - Κερδίστε 30 διπλές προσκλήσεις από την ATHENS VOICE

Μετά τα συνεχόμενα sold out της περασμένης σεζόν στο Arch Club-Live Stage, η Nefeli Meg επιστρέφει με μια ειδική έκδοση της παράστασης «Boukla 99 The Show» στο Lunar Space. Κερασάκι στην τούρτα; Η ζωντανή ηχογράφηση, ακριβώς πριν από την παράσταση, ενός νέου επεισοδίου του podcast “Bookla 99”. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Νεφέλη Μεγκ
Νεφέλη Μεγκ

Η Nefeli Meg για τη δουλειά της και το «Boukla 99 The Show»

«Παίδες μου αγαπημένοι, δε με χωράει άλλο το στούντιο ηχογράφησης και είπα να μεταφέρω την παράνοιά μου live. Ανεβαίνω στη σκηνή, λοιπόν, απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι.

Να κι ένα μίνι βιογραφικό, για να ξέρετε με ποια έχετε να κάνετε: Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αλλά επειδή οι γονείς μου μού έπρηξαν τη μήτρα, τους έκανα το χατίρι και έγινα δικηγόρος (να μου πεις κι αυτοί, κάθε μέρα στα δικαστήρια, παράσταση δίνουν). Επειδή, όμως, το καλλιτεχνικό μου πνεύμα με είχε στοιχειώσει, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το YouTube και το stand up comedy. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο λατρεύω να κάνω τον κόσμο να γελάει με τα χάλια μου (γιατί μέχρι τότε γελούσα μόνο εγώ και με έπιανε μοναξιά).

Συνεργάστηκα για ένα χρόνο με τον Κώστα Μαλιάτση, κάνοντας το opening act στις stand up παραστάσεις του, αλλά κατέληξα να εκλαϊκεύω τη νομική και την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα μέσω του Instagram και του podcast μου “Μπούκλα 99”.

Μέσα σε όλα αυτά, εκδίδω και βιβλίο, ένα νομικό οδηγό για αρχάριους. Παρουσίασα tedx, έδωσα ομιλίες, μέχρι και σε εκπομπή στην τηλεόραση προσγειώθηκα. Αλλά ό,τι και να έκανα ο μπαμπάς μου παρέμενε απογοητευμένος. Οπότε, είπα να κάνω αυτήν την παράσταση, να σας καλέσω όλους να κάνουμε χαμό, για να δει και ο πατερούλης μου ότι μου πάει η σκηνή, περισσότερο από την Ευελπίδων».

Η Νεφέλη Μεγκ παρουσιάζει το Boukla 99 the Show
Η Νεφέλη Μεγκ παρουσιάζει το Boukla 99 the Show

Πώς θα κερδίσετε προσκλήσεις για το «Boukla 99 the Show» της Νεφέλης Μεγκ

Η ATHENS VOICE, ως χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, δίνει τη δυνατότητα σε 30 τυχερούς να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Νεφέλης Μεγκ «Boukla 99 the Show» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στις 21:30 (με προσέλευση από τις 20:30) στο Lunar Space. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «NEFELI MEG BOUKLA 99 THE SHOW» στο θέμα μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό e-mail.

INFO:

Nefeli Meg presents Boukla 99 the Show
Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 21:30
LUNAR SPACE (Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος), Πειραιώς 254, Ταύρος,
είσοδος από Πολυκράτους 6 (στον ιδιωτικό δρόμο)
Διάρκεια: 120' λεπτά. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: Zone Α: 18€ (μπροστινές σειρές, οι θέσεις βρίσκονται σε τραπέζι των 4, service στο διάλειμμα και πριν την έναρξη της παράστασης, early access στο venue από ξεχωριστή σειρά εισόδου) Zone B: 12€
Ειδική τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€
Τιμή εισιτηρίου στην πόρτα: 15€
Production: HAH Comedy / TMR Entertainment Group

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ