Θεατρο - Οπερα

H Nefeli Meg στο Arch Club τον Μάρτιο

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις κάθε εβδομάδα από την ATHENS VOICE

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νεφέλη Μεγκ έρχεται στο Lunar Space
Η Νεφέλη Μεγκ στο Lunar Space με το Boukla 99 the Show

Nefeli Meg presents Boukla 99 the Show στο Arch Club κάθε Πέμπτη του Μαρτίου

Ξεκαθάρισε νωρίς στον εαυτό της ότι της πάει περισσότερο η σκηνή από την Ευελπίδων κι άφησε πίσω της τις σπουδές στη Νομική για το stand up comedy. Παρά τα διαφορετικά όνειρα των δικηγόρων γονιών της, άρχισε να ασχολείται με το You Tube και να συμμετέχει σε stand up παραστάσεις, ενώ τη γνωρίσατε και μέσα από το podcast της «Μπούκλα 99» στην ATHENS VOICE.

Νεφέλη Μεγκ
Νεφέλη Μεγκ

Από τις 2 Μαρτίου και για κάθε Πέμπτη του μήνα, η Νεφέλη Μεγκ μεταφέρει την «παράνοιά» της, όπως δηλώνει, live, από τα στούντιο ηχογράφησης στο Arch Club με μια παράσταση, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Αγγελόπουλου, μέσα από την οποία θα επιδιώξει να καυτηριάσει και να σατιρίσει όλα αυτά που την απασχολούν. «Ανεβαίνω στη σκηνή, λοιπόν, απέναντι σε όλα αυτά που με βασανίζουν, την επικαιρότητα, τις ανεκπλήρωτες σχέσεις, την οικογενειακή παράνοια και τον ανδρικό εγκέφαλο. Ένας κωμικός μονόλογος, μια ωδή στο ρεαλισμό, που βλέπει ωμά την πραγματικότητα και τη μεταμορφώνει σε κωμική φάρσα. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο κατευναστικό από το δημόσιο χώσιμο, παιδικοί μου φίλοι» δηλώνει η ίδια και μας καλεί στο Boukla 99 The Show.

Η Νεφέλη Μεγκ παρουσιάζει το Boukla 99 the Show
Η Νεφέλη Μεγκ παρουσιάζει το Boukla 99 the Show

Η Νεφέλη Μεγκ μέσα από τα δικά της λόγια

«Εγώ ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, αλλά επειδή οι γονείς μου μού έπρηξαν τη μήτρα, τους έκανα το χατίρι και έγινα δικηγόρος (να μου πεις κι αυτοί, κάθε μέρα στα δικαστήρια, παράσταση δίνουν). Επειδή, όμως, το καλλιτεχνικό μου πνεύμα με είχε στοιχειώσει, ξεκίνησα να ασχολούμαι με το You Tube και το stand up comedy. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο λατρεύω να κάνω τον κόσμο να γελάει με τα χάλια μου (γιατί μέχρι τότε γελούσα μόνο εγώ και με έπιανε μοναξιά). Συνεργάστηκα για 1 χρόνο με τον Κώστα Μαλιάτση, κάνοντας το opening act στις stand up παραστάσεις του, αλλά κατέληξα να εκλαϊκεύω τη νομική και την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα μέσω του Instagram και του podcast μου Μπούκλα 99. Μέσα σε όλα αυτά, εκδίδω και βιβλίο, ένα νομικό οδηγό για αρχάριους. Παρουσίασα tedx, έδωσα ομιλίες, μέχρι και σε εκπομπή στην τηλεόραση προσγειώθηκα. Αλλά ό,τι και να έκανα ο μπαμπάς μου παρέμενε απογοητευμένος. Οπότε, είπα να κάνω αυτήν την παράσταση, να σας καλέσω όλους να κάνουμε χαμό, για να δει και ο πατερούλης μου ότι μου πάει η σκηνή, περισσότερο από την Ευελπίδων».

Νεφέλη Μεγκ
Νεφέλη Μεγκ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η ATHENS VOICE, ως χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς κάθε εβδομάδα να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τις παραστάσεις της Νεφέλης Μεγκ «Boukla 99 the Show» που θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη του Μαρτίου στις 21:30 (με προσέλευση από τις 20:45) στο Arch Club. Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «NEFELI MEG BOUKLA 99 THE SHOW» στο θέμα μέχρι την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 21:00 (για την παράσταση της 23ης Μαρτίου). Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό e-mail.

INFO:
Nefeli Meg presents Boukla 99 the Show
Arch Club - Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι
Ημέρα: Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου
Έναρξη: 21:30, Διάρκεια: 90 λεπτά - Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45
Τιμές εισιτηρίων: Εισιτήριο θέασης 12€, Ταμείο 15€. Ειδική τιμή εισιτηρίου θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας) 10€
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).
Οι θέσεις είναι σε τραπέζια των 4-6 ατόμων και ορίζονται με σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση σε μπροστινό τραπέζι, μπορείτε να καλέσετε στο 6983803547 (κράτηση 2 έως 6 άτομα).
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 18 ετών. Για άτομα κάτω των 18 είναι απαραίτητη η συνοδεία ενηλίκου.
Προπώληση: viva.gr
Παραγωγή: HAH Comedy / TMR Entertainment Group

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ