Θεατρο - Οπερα

Το Τρίτο Στεφάνι: Η θεατρική παράσταση, online με δύο προβολές

«Οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν τη μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας»

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» έρχεται στο Διαδίκτυο
© Ελίνα Γιουνανλή

Η θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, online για δυο προβολές στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2020

Η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές στο χώρο του πολιτισμού –μεταξύ άλλων–  και συνεπώς στον τρόπο που το κοινό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κατά τον εγκλεισμό στο σπίτι, θεατρικές, κινηματογραφικές και μουσικές παραστάσεις. Από τον περασμένο Μάρτιο και την πρώτη καραντίνα, πολλές παραγωγές μεταφέρθηκαν στο διαδίκτυο, προσφέροντας στους θεατές μια πρωτόγνωρη εμπειρία που όμως δεν τους απομάκρυνε από τα πολιτιστικά δρώμενα. Μέχρι να επιστρέψει η κοινωνία με ασφάλεια στους φυσικούς χώρους.

LIVE: Diego Maradona, Argentina Football Legend, Lies in State at Casa Rosada in Buenos Aires

Οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες της χώρας αλλά και τους Έλληνες του εξωτερικού, να παρακολουθήσουν την sold-out παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» που ανέβηκε για 15 μόνο ημέρες. Η παραγωγή σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με πρωταγωνίστριες τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου, θα προβληθεί διαδικτυακά για δύο παραστάσεις, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2020, μέσω της πλατφόρμας του viva.gr

Στο θεατρικό έργο, ένας εικοσαμελής θίασος ηθοποιών ερμηνεύει υπό τη νέα μουσική του Μίνου Μάτσα και παρουσιάζει στη σκηνή τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής.

Η Μαρία Κίτσου στη θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι»
Θεατρικές Σκηνές

Με καταγραφή υψηλής ανάλυσης σε πραγματικό χρόνο παράστασης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία του Μαρκουλάκη, «οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας».

Το διαχρονικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή που στο παρελθόν έχει μεταφερθεί στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη και αποτέλεσε υλικό για παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και Θανάση Παπαγεωργίου, αποτελεί μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. 

Η Μαρία Καβογιάννη στη θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι»
Θεατρικές Σκηνές

Όπως αναφέρει ο Κώστας Ταχτσής στο Τρίτο Στεφάνι: «Η ζωή είναι στρόβιλος. Ευτυχία είναι να αγαπάς το στρόβιλο» 


Πληροφορίες
ONLINE STREAMING μέσω VIVA.gr
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:30 &  Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 19:00
Τιμή ηλεκτρονικού εισιτηρίου: 12,99€

Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο). Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας. 

Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή που έχετε επιλέξει: 

  • Η σελίδα προβολής για το Σάββατο, 5/12/2020 ΕΔΩ
  • Η σελίδα προβολής για την Κυριακή, 6/12/2020 ΕΔΩ

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση στην πλατφόρμα του VIVA.gr χρειάζεται είσοδος στην σελίδα προβολής 15' πριν την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις έγκαιρα και με ασφάλεια.

Το βίντεο δεν θα είναι διαθέσιμο μετά το τέλος της παράστασης.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Διασκευή: Κ. Μαρκουλάκης, Νίκος Μανουσάκης
Σκηνικά: Πάρις Μέξης
Μουσική: Μίνως Μάτσας
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Κίνηση: Κική Μπάκα
Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Ματθαίου
Βοηθός σκηνογράφου: Εύη Ανδριανού
Βοηθός ενδυματολόγου: Ειρήνη Γεωργακίλα
Μουσική διδασκαλία: Μαρία Γράμψα
Στίχοι: Σοφία Καψούρου
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Videos: Ελένη Κατρακαλίδη
Μαγνητοσκόπηση: VIEW MASTER FILMS
Παραγωγή: Θεατρικές Σκηνές

Διανομή (αλφαβητικά): Κώστας Ανταλόπουλος, Ειρήνη Βαλατσού, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Καβογιάννη, Δημήτρης Καραβιώτης, Σύρμω Κεκέ, Μαρία Κίτσου, Τάσος Λέκκας, Ορνέλα Λούτη, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Μανδρινός, Στάθης Μαντζώρος, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιώργος Νούσης, Ελευθερία Παγκάλου, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Ελίζα Σκολίδη, Μενέλαος Χαζαράκης, Γιώργος Ψυχογυιός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ