Θεατρο - Οπερα

Οι δολοφόνοι ήταν γλυκύτατες

Αρσενικό και παλιά δαντέλα στο Θέατρο Παλλάς

43881-98645.jpg
Λουκία Μητσάκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66094-133188.jpg

Όταν δύο γλυκύτατες ηλικιωμένες κυρίες έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο και μακάβριο χόμπι, γεννιέται μια μαύρη κωμωδία. Όταν οι εν λόγω γριούλες είναι ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης, γεννιέται μια κατάμαυρη, ξεκαρδιστική και χαριτωμένα παράξενη κωμωδία γεμάτη εκπλήξεις. Το θεατρικό έργο του Τζόζεφ Κέσελρινγκ «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» έγινε γνωστό από την κινηματογραφική του μεταφορά με πρωταγωνιστή τον Κάρι Γκραντ. Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας κριτικός θεάτρου επισκέπτεται τις γεροντοκόρες θείες του και ανακαλύπτει πως διασκεδάζουν με το να σκοτώνουν μοναχικούς ηλικιωμένους με δηλητηριασμένο κρασί και να θάβουν τα πτώματα στο κελάρι;

Μπορούν τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο περίεργα; Φυσικά και μπορούν. Ας ανακαλύψουμε τον τρόπο. Χιούμορ δηλητηριώδες που δεν θα αφήσει κανέναν «αλώβητο» και απρόσμενες εξελίξεις που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανένα θεατή «αλώβητο».

Σκην: Σταμάτης Φασουλής

Πρωταγωνιστούν:

Σταμάτης Φασουλής - Πέτρος Φιλιππίδης

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Φάνης Μουρατίδης - Τζένη Θεωνά

Δόκτωρ Αϊνστάιν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Παίζουν: Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Ζιόβας, Θωμάς Παλιούρας, Στράτος Χρήστου, Γιώργος Δάμπασης, Ελευθερία Μπενοβία, Γιώργος Δεπάστας, Κωνσταντίνος Καρβέλης, Γιάννης Αθητάκης.

Από 26/4, Τετ., Πέμ., Παρ., Σάβ. 20:30, Κυρ. 20:00, Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, 210 323100

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ