Θεατρο - Οπερα

«Μια γιορτή στου Νουριάν» στο Smart Park

Μια παράσταση γα τη συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65140-131126.jpg

Πέντε παραστάσεις φιλοξενεί το Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να συνδυάσουν την παιδική ψυχαγωγία με την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με τις τρεις πρώτες παραστάσεις να έχουν γίνει sold-out, το Παιδικό θέατρο συνεχίζεται και αυτό το Σάββατο 12/4 στις 13.30 το με την παράσταση «Μια γιορτή στου Νουριάν», του θεάτρου Πορεία, με θέμα την συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών και σε σκηνοθεσία των Παντελή Δεντάκη και Βασίλη Κουκαλάνι.

«Μια γιορτή στου Νουριάν» του Volker Ludwig:

«Κάθε Σαββατοκύριακο ο εργαζόμενος πατέρας Μπάμπης Παπαδάκης με τα παιδιά του Δώρα και Γιάννη πηγαίνουν για κάμπινγκ. Αυτή τη φορά όμως του έχει πάρει την αγαπημένη του θέση ο κ. Νουριάν με τον γιο του Πιρούζ. Μεγάλο πρόβλημα!! Μπορούν τώρα οι δυο μπαμπάδες να περάσουν καλά μαζί; Μπορούν τα παιδιά τους να παίξουν και να διασκεδάσουν παρέα; Και πως θα μάθουν στην μικρή Πακιστανή που καθαρίζει το κάμπινγκ, να ονειρεύεται στα Ελληνικά; Μα δεν μιλούν την ίδια γλώσσα.. Πώς θα συνεννοηθούν; Την απάντηση δίνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά επιτυχίας τα ίδια τα παιδιά!»

Ο πολύ πετυχημένος κύκλος παιδικού θεάτρου, θα κλείσει δυναμικά στις 26/4, με τους Burger Project και τη μουσική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2!», σε μια extravaganza ρυθμού και μουσικής φαντασίας.

Εισιτήριο 4 ευρώ. Κρατήσεις για τις παραστάσεις στο τηλ. 210 7609550

12/4, 13:30, Εμπορικό Πάρκο «SmartPark» στα Σπάτα, δίπλα στο Εκπτωτικό Χωριό.

Αττική Όδος: Έξοδος 16Ρ (προς Ραφήνα)-Έξοδος 18 (προς Σπάτα).

Πληρ. 210 6635 982

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ