- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Η Φέι Ντάναγουεϊ «γίνεται» Κάθριν Χέπμπορν και ανεβαίνει στην σκηνή
Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ μετά από 35 χρόνια απουσίας
H Φέι Ντάναγουεϊ στα 77 της χρόνια επιστρέφει στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ για να υποδυθεί την Κάθριν Χέπμπορν.
Με μια λιτή ανακοίνωση - έκπληξη ο παραγωγός Μπεν Φέλντμαν αποκάλυψε την είδηση ότι μετά από απουσία 35 χρόνων από τη σκηνή του Μπρόντγουεϊ, η Αμερικανίδα ηθοποιός επιστρέφει και θα υποδυθεί την Κάθριν Χέπμπορν σε θεατρικό έργο που θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Τον θεατρικό μονόλογο «Tea at Five» σε μία νέα έκδοση τού σεναρίου του θεατρικού συγγραφέα Μάθιου Λομπάρντο θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Tony, Τζον Τίλιγκερ.
Πρόσθετες πληροφορίες για τους υπόλοιπους συντελεστές και ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις αρχές του επόμενου έτους.
Το έργο του Μάθιου Λομπάρντο ανέβηκε πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή το 2002 με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μάλγκρου. Είναι βασισμένο στην αυτοβιογραφία της θρυλικής ηθοποιού του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, Κάθριν Χέπμπορν με τίτλο «Me: Stories of My Life».
Η τελευταία εμφάνιση της Φέι Ντάναγουεϊ στο Μπρόντγουεϊ ήταν το 1982 στην παράσταση «The Curse of an Aching Heart», που δεν είχε μεγάλη διάρκεια.
Το έργο «Tea at Five» διαδραματίζεται στο κτήμα της Κάθριν Χέπμπορν στο Φένγουικ του Κονέκτικατ των ΗΠΑ το 1983, όταν η ηθοποιός είχε τραυματιστεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το δυστύχημα έδωσε την ευκαιρία στην πρωτατωνίστρια του Χόλιγουντ να προβληματιστεί για την ταραχώδη παιδική της ηλικία, τους θριάμβους και τις αποτυχίες της καριέρας της και τη θυελλώδη σχέση της με τον ηθοποιό Σπένσερ Τρέισι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Υπάρχουν ελάχιστα μέρη σε αυτόν τον πλανήτη όπου μπορούμε απλώς να είμαστε μαζί»
Οι παραγωγές που επιστρέφουν από προηγούμενες σεζόν και οι νέες πρεμιέρες
Special guest στην πρεμιέρα η Κατερίνα Στανίση
Πότε θα πραγματοποιηθεί η ακρόαση
Μιλήσαμε με τους ηθοποιούς της μουσικοχορευτικής παράστασης σε σκηνοθεσία Ρέππα-Παπαθανασίου
Οι παραστάσεις της νέας σεζόν στην Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Ολύμπια – Δημοτικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».
Ένα μιούζικαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα
Η Σούλα Παρασίδη μιλά στην ATHENS VOICE για την Κάλλας, τη Living Opera και όσα καμία τεχνολογία δεν μπορεί να αναπαράγει στη ζωντανή σκηνή
Η μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος έρχεται στην Αθήνα
Σπουδαίοι δημιουργοί, μεγάλα κείμενα και επιστροφές σε παλιότερες παραγωγές από νέες σκηνοθετικές ματιές
Προνομιακά πακέτα εισιτηρίων για τις παραστάσεις στα θέατρα Χορν, Άνεσις και Νέος Ακάδημος
Με αφορμή τον απολογισμό της «Λυσιστράτης», ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ εξηγεί πώς η Θεσσαλονίκη σπάει τα σύνορα και ο πολιτισμός γίνεται το πιο ισχυρό διαβατήριο
Οι νέες παραγωγές και οι επαναλήψεις από προηγούμενες σεζόν
Θα παρουσιάσει την παράσταση «Το φονικό της Ιζαμπέλας Μόλναρ» στο πλαίσιο της ενότητας «Φθινόπωρο – ΑΠΟΗΧΟΙ»
Από τις Ευτυχισμένες Μέρες του Μπέκετ στον Βυσσινόκηπο του Τσέχωφ, δείτε όλες τις φετινές παραστάσεις
Ο Σάββας Στρούμπος σκηνοθετεί την τραγωδία του Ευριπίδη
Η πλοκή φέρνει στο φως τις αντιθέσεις ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο, τον μύθο και τον ρεαλισμό
H μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ έρχεται στην Αττική
Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η φωνή της Λουντμίλα» στο θέατρο Τζένη Καρέζη- Μια παράσταση με αφορμή τα 40 χρόνια από την έκρηξη του Τσέρνομπιλ
Παραστάσεις που συνεχίζονται από τις προηγούμενες σεζόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.