- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Άλλαζες πάντα ομάδες»: Η επίθεση του Ντρέικ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς
O Καναδός ράπερ επέστρεψε με diss track
Ο Ντρέικ βάζει στο στόχαστρο τον ΛεΜπρόν μετά τη στήριξη στον Κέντρικ Λαμάρ
Νέα φωτιά φαίνεται να παίρνει η πολύκροτη κόντρα ανάμεσα στον Ντρέικ και τον Κέντρικ Λαμάρ, με τον Καναδό ράπερ να βάζει τώρα στο στόχαστρο και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, το νέο κομμάτι του Ντρέικ με τίτλο «1 AM In Albany», το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο το βράδυ της Τετάρτης, περιλαμβάνει αιχμές όχι μόνο προς τον Κέντρικ Λαμάρ αλλά και προς τον σταρ των Los Angeles Lakers.
Σε έναν από τους στίχους, ο Ντρέικ αναφέρεται ξεκάθαρα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, λέγοντας: «Δεν θα έπρεπε να εκπλήσσομαι που σε βλέπω σε εκείνη την αρένα, γιατί πάντα έχτισες την καριέρα σου αλλάζοντας ομάδες».
Στη συνέχεια προσθέτει: «Σταματήστε να ρωτάτε τι συμβαίνει με το “23 & me”, εγώ είμαι αληθινός και αυτός όχι, είναι στο DNA μου».
Η αναφορά θεωρήθηκε ιδιαίτερα αιχμηρή, δεδομένης της στενής σχέσης που είχαν δημόσια οι δύο άνδρες επί χρόνια.
Ο Ντρέικ υπήρξε σταθερά ένας από τους πιο γνωστούς celebrity fans του NBA, με συχνές εμφανίσεις courtside σε αγώνες του ΛεΜπρόν, ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί με εγκωμιαστικά σχόλια στον μπασκετμπολίστα και μέσα από τη μουσική του.
Ωστόσο, οι σχέσεις τους φαίνεται πως άλλαξαν μετά τη δημόσια στήριξη του ΛεΜπρόν προς τον Κέντρικ Λαμάρ στη μεγάλη μουσική τους διαμάχη.
Ο Τζέιμς είχε παραστεί στη συναυλία «The Pop Out» του Κέντρικ Λαμάρ στο Λος Άντζελες και είχε καταγραφεί να απολαμβάνει το diss track «Not Like Us», που περιείχε σκληρές επιθέσεις κατά του Ντρέικ.
Αργότερα, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Ντρέικ, ο ΛεΜπρόν είχε δηλώσει ότι βρίσκονται πλέον «σε διαφορετικά σημεία», επιμένοντας πάντως ότι «υπάρχει πάντα αγάπη» και όχι μίσος μεταξύ τους.
Το νέο τραγούδι θεωρείται μέρος του επερχόμενου άλμπουμ «ICEMAN» του Ντρέικ, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους fans της hip-hop σκηνής.
Πηγή: New York Post
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τους δημιουργούς της παράστασης της Needcompany, με αφορμή την παρουσίασή της στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026
Παρουσίαση νέου δίσκου, reunion επί σκηνής και κομμάτια που μεγάλωσαν μια ολόκληρη γενιά
Ο μουσικός του οποίου η Κρήτη ήταν το πεπρωμένο του μιλάει για τη ζωή και την πορεία του
Το απωθημένο μιας ολόκληρης metal γενιάς γίνεται πραγματικότητα
Τo clue που την «πρόδωσε»
Η κριτική για το άλμπουμ του σκόραρε πάνω από τους Daft Punk
Ιστορικοί ύμνοι που κατάφεραν να «παγώσουν» τον χρόνο μπροστά σε 20.000 ανθρώπους
Το Πανεπιστήμιο Concordia θα παρουσιάσει το «Drake: Media, Myth & Manhood», το οποίο είναι αφιερωμένο στον ράπερ
«Η ομορφιά βρίσκεται παντού γύρω μας. Αρκεί να ανοίξουμε το μυαλό μας»
«Η ομορφιά βρίσκεται παντού γύρω μας. Αρκεί να ανοίξουμε το μυαλό μας»
Ο Δημήτρης Καμαρωτός αναμετρήθηκε με την Άλκηστη στη δεύτερή του επίσκεψη στο Αρχαίο Στάδιο της Επιδαύρου
Το υλικό περιλαμβάνει τις πρώτες επαγγελματικές στιγμές του γκρουπ και ένα τραγούδι του Κρις Μάρτιν για τον 007
Μετά την ένταξη στην EBU, η χώρα αποκτά δικαίωμα συμμετοχής - Πρώτη νέα είσοδος μετά την Αυστραλία
Η ιστορική τελευταία εμφάνιση των δύο metal θρύλων στη χώρα μας
Ο συνδημιουργός του παγκόσμιου ντίσκο ύμνου YMCA έφυγε από τη ζωή μετά από σύντομη μάχη με ασθένεια
Ο Τζιμ Μόρισον έφερε τον σουρεαλισμό και τον υπαρξισμό στα charts
Συγκίνηση στην πρώτη ζωντανή απόδοση του I Want To Know What Love Is στη χώρα μας
Το συγκρότημα μιλάει στην ATHENS VOICE για το reunion, την dark jazz και την επιστροφή στην Αθήνα
Eίχε εμφανιστεί συνολικά τρεις φορές
Από το karaoke της Allwyn μέχρι την προνομιακή θέα από το VIP μπαλκόνι, έτσι ζήσαμε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.