Μουσικη

Εurovision 2026: Ο Aκύλας «κατεδάφισε» τη σκήνη στη Βιέννη με το Ferto

Επιβεβαίωσε γιατί βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εurovision 2026: Ο Aκύλας «κατεδάφισε» την σκήνη στη Βιέννη με το Ferto
© GETTY IMAGES/IDEAL IMAGE

Εurovision 2026: Ο Aκυλας «κατεδάφισε» τη σκήνη στη Βιέννη με το Ferto

Με μια εμφάνιση που «φώτισε» τη σκηνή της Βιέννης, ο Akylas επιβεβαίωσε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τα προγνωστικά που τον θέλουν να πρωταγωνιστεί στη φετινή Eurovision.

<

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων, γεγονός που ενισχύει τις προσδοκίες για μια δυνατή πορεία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο φετινός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη της Αυστρίας, με τις ημερομηνίες να έχουν οριστεί για τις 12, 14 και 16 Μαΐου 2026. Συνολικά 25 χώρες θα δώσουν το «παρών» στον Μεγάλο Τελικό, διεκδικώντας το πολυπόθητο τρόπαιο σε μια διοργάνωση που αναμένεται εντυπωσιακή, παρά τις αναταράξεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέατρο Αρχαίας Απτέρας © Yannis Gutmann
Τι είδαμε στο 14ο Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων

«Στα δεκατέσσερα χρόνια διαδρομής του, το Φεστιβάλ εξελίχθηκε σε έναν θεσμό που ξεπερνά τα όρια μιας σειράς συναυλιών» ανέφερε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Γιώργος Μαθιουλάκης

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY