- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Lizzo έγραψε ένα εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο με θέμα το φλάουτο
«Το να παίζω μουσική με φλάουτο με βοήθησε να βρω τη φωνή μου», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια
Lizzo: «Θέλω αυτό το βιβλίο να διδάξει σε κάθε νέο άνθρωπο εκεί έξω ότι το πάθος σου μπορεί να σου δώσει σκοπό»
Η Lizzo κάνει μια νέα επαγγελματική κίνηση με το πρώτο της παιδικό βιβλίο. Η τραγουδίστρια και φλαουτίστα, βραβευμένη με Grammy, ανακοίνωσε ότι έγραψε ένα εικονογραφημένο βιβλίο με θέμα το φλάουτο, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Έκπληξη!!! Είμαι μια Συγγραφέας!!!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Lizzo, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Μελίσα Βίβιαν Τζέφερσον. «Όλοι με ρωτούν πώς άρχισα να παίζω φλάουτο... λοιπόν, δεν επέλεξα εγώ το φλάουτο, το φλάουτο επέλεξε εμένα! "Lil Lizzo meets Sasha B Flootin". Το νέο μου εικονογραφημένο βιβλίο Flootin’ έρχεται στις 8/9!!! Ας ξεκινήσουν οι περιπέτειες», συμπλήρωσε.
Η εικονογραφημένη από τον Μαρκ Πετ ιστορία επικεντρώνεται σε «ένα ζωηρό κοριτσάκι που θέλει απλώς να ανήκει κάπου» και ένα «έξυπνο φλάουτο από ορείχαλκο που δεν μπορεί να βρει τη μελωδία του» σύμφωνα με σύντομη περιγραφή του βιβλίου. Ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster Books for Young Readers θα εκδώσει το βιβλίο τον Σεπτέμβριο, το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα πρωτότυπο τραγούδι που έγραψε η Lizzo για το βιβλίο.
«Όταν ήμουν μικρή, δυσκολευόμουν να ενταχθώ, αλλά το να παίζω μουσική με φλάουτο με βοήθησε να βρω τη φωνή μου. Θέλω αυτό το βιβλίο να διδάξει σε κάθε νέο άνθρωπο εκεί έξω ότι το πάθος σου μπορεί να σου δώσει σκοπό, την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου και να σε οδηγήσει σε ένα ταξίδι για να εκπληρώσεις τα πιο τρελά σου όνειρα» δήλωσε η Lizzo.
«Αυτό το βιβλίο σημαίνει τόσα πολλά για μένα και ανυπομονώ να μπουν όλοι στον κόσμο της Lil Lizzo και της Sasha B. Flootin’» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βασίλισσα της ποπ προσκαλεί τους θαυμαστές της για μια αποκλειστική ακρόαση του πολυαναμενόμενου Confessions II
«Δεν θα σταματήσω ποτέ να δίνω την καρδιά μου και τον εαυτό μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Νίκο Ξυδάκη έως τη Μαρία Κάλλας και τη σύγχρονη τέχνη
Μεγάλα ονόματα της dance, techno και house σκηνής έρχονται στην Αθήνα
Ελπίζει να δώσουν μερικές «συναυλίες τον επόμενο χρόνο»
Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε με διθυράμβους και την Τετάρτη 24/6 θα είναι ξανά στο Release Athens
«Δεν χάθηκε ποτέ η πίστη μας», δήλωσε ο 64χρονος τραγουδιστής από το Νιου Τζέρσεϊ
Το έργο του Ορέστη Καραμανλή ήταν ένα καθαρά συμμετοχικό έργο που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως τον κόσμο
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Brat» όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αλλά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ
Ο νέος κύκλος που ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη μουσική ως ολιστική εμπειρία
Το «The Age Of Everything» θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου
Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages
Ο πρωτοπόρος της ελληνικής ροκ, που έφερε τον «ηλεκτρισμό» στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Γιάννης μου το χάρισε, μαζί με τη φιλία του και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος
Με την μεγάλη τους περιοδεία, με τίτλο Celebrating 50 years, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το αφιέρωμα απέδειξε τη διαχρονικότητα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών
Η ιδανική αρχή για τη δέκατη επέτειο του Release Athens
Yπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έντερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.