- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακύλας: Έχω δει σχόλια που έχουν ενθουσιαστεί όλοι – Θα πέσει καλό promo
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο Ακύλας μιλά για το νέο video clip «Ferto» της Eurovision 2026, τον ενθουσιασμό του κοινού και τα σχέδια προώθησης σε Ευρώπη με ταξίδια σε Βρυξέλλες και Όσλο.
Ο Ακύλας μίλησε με εμφανή ενθουσιασμό για την κυκλοφορία του νέου του video clip «Ferto», που συνοδεύει το τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2026.
Σε δηλώσεις του στον Πάνο Παπαδόπουλο και στην κάμερα του Breakfast@Star, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις πρώτες αντιδράσεις του κοινού, αλλά και στην προσπάθεια της ομάδας που δούλεψε για το project.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ συγκινημένος. Περίμενα πώς και πώς τόσες μέρες να βγει, να ακούσω απόψεις του κόσμου. Απ’ το λίγο που είδα τώρα είναι πολύ ενθουσιασμένοι όλοι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι τα πρώτα σχόλια στα social media είναι ιδιαίτερα θετικά.
«Προς το παρόν έχω δει σχόλια που έχουν ενθουσιαστεί όλοι. Έχουμε ενθουσιαστεί. Τι να πω; Εγώ είμαι τόσο ενθουσιασμένος παιδιά, βγήκε τέλειο όλο. Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να βγει αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει έντονη προώθηση του τραγουδιού και εκτός Ελλάδας, με προγραμματισμένα ταξίδια στο εξωτερικό.
«Έχουμε κάτι ταξιδάκια. Δεν ξέρω πόσα μπορώ να πω και τι μπορώ να πω, αλλά θα πέσει καλό promo», ανέφερε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στους προορισμούς περιλαμβάνονται οι Βρυξέλλες και το Όσλο. Όσον αφορά τη σκηνική παρουσία στη Eurovision, προτίμησε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά:
«Έχουν ακουστεί διάφορα. Τώρα εγώ δεν θέλω να σποϊλάρω κάτι, να ’ναι έκπληξη».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε τη μητέρα του στη σκηνή, απάντησε με χιούμορ: «Η μαμά δεν είναι για τη σκηνή. Η μαμά μπορεί να ανέβει μετά όμως αν το πάρουμε».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.