- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Klavdia: Νέο music video γεμάτο «Άνεμο», απελευθέρωση και αισθητική αφήγηση
Η κυκλοφορία του έρχεται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο
Klavdia: Νέο music video γεμάτο «Άνεμο», απελευθέρωση και αισθητική αφήγηση
Η Klavdia παρουσίασε το νέο της official video για το single «Άνεμος», μια δουλειά που ενώνει την ποπ ευαισθησία με κινηματογραφική αισθητική και μια αίσθηση εσωτερικής ελευθερίας. Το videoclip, σκηνοθετημένο από τον Γιώργο Μπενιουδάκη, δεν είναι απλώς μια σειρά εικόνων πάνω σε μουσική — είναι μια μικρή ιστορία για επιλογές, ρυθμό και δύναμη προσωπικής έκφρασης.
Στο video πρωταγωνιστούν σκηνές όπου η Klavdia κινείται με άνεση μέσα σε διαφορετικούς χώρους και συναισθηματικές ατμόσφαιρες, με τον «Άνεμο» να λειτουργεί τόσο ως μεταφορά όσο και ως κινητήρια δύναμη. Η σκηνοθετική ματιά του Μπενιουδάκη, με έξυπνες αντιθέσεις φωτός και σκιάς, δίνει στην εικόνα μια ποιητική διάσταση που συμφωνεί απόλυτα με τον τίτλο του τραγουδιού.
Το ίδιο το «Άνεμος» κινείται ανάμεσα στο σύγχρονο και το παραδοσιακό: η μουσική φόρμα του συνδυάζει σύγχρονα ποπ στοιχεία με διακριτικές ελληνικές επιρροές, ενώ η φωνή της Klavdia ξεχωρίζει για την ευθραυστότητα και την εκφραστικότητά της. Η επιλογή του τραγουδιού ως single δείχνει μια καλλιτέχνιδα που δεν φοβάται να πειραματιστεί με αισθητικές διαδρομές και να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που είναι τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά.
Η κυκλοφορία του video έρχεται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο για την Klavdia. Η ίδια συνεχίζει να εμφανίζεται ζωντανά σε πόλεις της Ελλάδας, ενώ πρόσφατα συμμετείχε στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Καλλιμάρμαρο. Παράλληλα, ολοκλήρωσε μια περιοδεία σε Αυστραλία και ΗΠΑ, συνοδευόμενη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, “μετρώντας” εντυπώσεις και νέα κοινά.
Το «Άνεμος» δεν είναι μόνον ένα ακόμα τραγούδι στην δισκογραφία της Klavdia — είναι μια καλλιτεχνική δήλωση, μια υπενθύμιση ότι η μουσική μπορεί να είναι άνεμος συναισθημάτων, αλλαγής και προσωπικής δύναμης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βασίλισσα της ποπ προσκαλεί τους θαυμαστές της για μια αποκλειστική ακρόαση του πολυαναμενόμενου Confessions II
«Δεν θα σταματήσω ποτέ να δίνω την καρδιά μου και τον εαυτό μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Νίκο Ξυδάκη έως τη Μαρία Κάλλας και τη σύγχρονη τέχνη
Μεγάλα ονόματα της dance, techno και house σκηνής έρχονται στην Αθήνα
Ελπίζει να δώσουν μερικές «συναυλίες τον επόμενο χρόνο»
Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε με διθυράμβους και την Τετάρτη 24/6 θα είναι ξανά στο Release Athens
«Δεν χάθηκε ποτέ η πίστη μας», δήλωσε ο 64χρονος τραγουδιστής από το Νιου Τζέρσεϊ
Το έργο του Ορέστη Καραμανλή ήταν ένα καθαρά συμμετοχικό έργο που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως τον κόσμο
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Brat» όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αλλά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ
Ο νέος κύκλος που ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη μουσική ως ολιστική εμπειρία
Το «The Age Of Everything» θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου
Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages
Ο πρωτοπόρος της ελληνικής ροκ, που έφερε τον «ηλεκτρισμό» στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Γιάννης μου το χάρισε, μαζί με τη φιλία του και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος
Με την μεγάλη τους περιοδεία, με τίτλο Celebrating 50 years, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το αφιέρωμα απέδειξε τη διαχρονικότητα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών
Η ιδανική αρχή για τη δέκατη επέτειο του Release Athens
Yπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έντερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.