- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι Godsmack για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2026
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι Godsmack έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 23 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της rock και metal σκηνής παγκοσμίως, από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέχρι σήμερα. Προερχόμενοι από τη Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ, οι Godsmack διαγράφουν εδώ και τρεις δεκαετίες μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, με τους αριθμούς των πωλήσεών τους να συνηγορούν στην επιτυχία αυτή.
Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους του 1998 πούλησε 4.000.000 αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ, έγινε πέντε φορές πλατινένιο και ανέδειξε τους Godsmack σε αστέρες πρώτου μεγέθους για την μεταβαλλόμενη τότε metal σκηνή. Η συνέχεια ηταν εξίσου εντυπωσιακή, με ένα σερί τριών συνεχόμενων δίσκων (“Faceless”, “IV”, “The Oracle”) στο νο1 των Αμερικανικών album charts. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που έχουν καταφέρει μόλις άλλα εννιά συγκροτήματα στην ιστορία.
Το συγκρότημα έχει σημειώσει ανά τα χρόνια αντίστοιχη επιτυχία και στο ραδιόφωνο, έχοντας συνολικά 12(!) τραγούδια που έχουν ανέβει στο νο1 των αμερικάνικων rock-radio hits, ενώ αντίστοιχα 25 συνολικά έχουν μπει στο top 10. Κάποια από τα δημοφιλέστερα τραγούδια τους είναι φυσικά τα «I Stand Alone», «Monsters», «Voodoo», «Bad Magick», «Greed», «Cryin' Like A Bitch», «When Legends Rise», «Under Your Scars» και «Bulletproof», τα οποία και ευελπιστούμε να ακούσουμε στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Επίσης οι Godsmack έχουν συμμετάσχει και στο soundtrack διαφόρων δημοφιλών video games όπως τα «Guitar Hero», «Rock Band» και «Prince of Persia», ενώ τέλος συμμετείχαν στο soundtrack της ταινίας «The Scorpion King» με το τραγούδι με τον ύμνο τους «I Stand Alone».
Την Πέμπτη 23 Ιουλίου στη συναυλία τους στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, οι Godsmack αναμένεται να ερμηνεύσουν υλικό από ολόκληρη τη δισκογραφία τους και όλα τα μεγάλα hits τους.
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα είναι φέτος στις υπολογίσιμες δυνάμεις του διαγωνισμού
H χώρα έχει εξασφαλίσει ήδη συμμετοχή της στον τελικό
Επιβεβαίωσε γιατί βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί
Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής
Είχε ερμηνεύσει το κομμάτι στη Βιέννη εκπροσωπώντας το Λουξεμβούργο
Μια διαδρομή μέσα στο τραγούδι, τη νύχτα και τη δημοσιογραφία
Τι αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η γαλλική εφημερίδα
Η 74χρονη σταρ υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση - «Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι»
Η πλατφόρμα γιορτάζει δύο δεκαετίες με μια προσωποποιημένη αναδρομή στα τραγούδια και τους καλλιτέχνες κάθε χρήστη
Με το clip να ξεπερνά τα 2,7 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ημέρες
Η κυβέρνηση Νετανιάχου κατηγορείται για χρήση του θεσμού ως εργαλείου ήπιας ισχύος
Τι απαντά η Αλεξάντρα Καπιτανέσκου και μάλλον τα κάνει χειρότερα
Το ντοκιμαντέρ που αφηγείται τον μύθο του συγκροτήματος, από τις 14 Μαΐου στους κινηματογράφους
Όσα ειπώθηκαν στο Eurovision breakfast στη Βιέννη, στη συνάντηση με δημοσιογράφους και eurofans
Οι συμπολίτες που ξίνισαν τα μούτρα τους χαίρονται που το ότι δεν πήγαν σε ένα live τούς έδωσε τη δυνατότητα που παλιά θα τους έδινε το να πάνε: τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν
Ακούμε ένα προς ένα όλα τα τραγούδια. Βρόμικη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει
Πλάνα από την ελληνική συμμετοχή
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η λύρα και η αναφορά στην Έλενα Παπαρίζου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.