- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέιλορ Σουίφτ: «Life of a Showgirl» – Το άλμπουμ που ενώνει τη λάμψη με τις αντιφάσεις
Eίχε προετοιμάσει το κοινό από τον Αύγουστο
Τέιλορ Σουίφτ: «Life of a Showgirl» – Το άλμπουμ που ενώνει τη λάμψη με τις αντιφάσεις
Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησε την Παρασκευή το 12ο στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο «The Life of a Showgirl», συνοδεύοντάς το από μια εντυπωσιακή καμπάνια προώθησης που περιλαμβάνει μεσονύκτιες πωλήσεις σε καταστήματα Τάργκετ, πάρτι κυκλοφορίας σε κινηματογράφους ανά τον κόσμο και pop-up εμπειρίες στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Το νέο έργο της Τέιλορ Σουίφτ έρχεται σε συνέχεια του «The Tortured Poets Department», που είχε κάνει ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 8 εκατ. αντίτυπα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την εταιρεία Λιούμινεϊτ. Οι προσδοκίες είναι αντίστοιχες και για τη νέα δουλειά, παρότι οι πρώτες κριτικές διχάζουν.
Η ίδια η Σουίφτ, μιλώντας στο βρετανικό ραδιόφωνο Καπιτάλ Μπρέκφαστ, τόνισε: «Με αυτό το άλμπουμ βρίσκομαι ακριβώς στο σημείο της ζωής μου που ήμουν όταν το δημιούργησα. Αντανακλά με ακρίβεια την εμπειρία μου αυτή τη στιγμή».
Κριτικοί όπως το Ρόλινγκ Στόουν αποθέωσαν τον δίσκο με πέντε αστέρια, μιλώντας για «ένα νέο επίπεδο υπερσταρ», ενώ το BBC έκανε λόγο για «θριαμβευτική ποπ πορεία». Αντίθετα, οι εφημερίδες Φαϊνάνσιαλ Τάιμς και Γκάρντιαν ήταν πιο επιφυλακτικές, χαρακτηρίζοντας τον δίσκο «γοητευτικό αλλά χωρίς λάμψη» και «βαρετό στρας από μια κουρασμένη σταρ».
Η Σουίφτ είχε προετοιμάσει το κοινό από τον Αύγουστο με αντίστροφη μέτρηση στην ιστοσελίδα της, ενώ εμφανίστηκε και στο δημοφιλές podcast Νιου Χάιτς των Τράβις και Τζέισον Κέλσι, όπου μίλησε για την έμπνευση που άντλησε από την παγκόσμια Eras Tour – τη συναυλιακή περιοδεία που έσπασε κάθε ρεκόρ, με έσοδα άνω των 2 δισ. δολαρίων.
Η «Σουιφτονομία», όπως έχει ονομαστεί η επίδρασή της στην οικονομία, συνεχίζεται: η AMC προβάλλει ταινία-αφιέρωμα στην κυκλοφορία, η Τάργκετ διαθέτει συλλεκτικά βινύλια και CD, ενώ Spotify και TikTok στήνουν διαδραστικές εγκαταστάσεις για τους θαυμαστές. Όλα αυτά ενισχύουν την εικόνα της Σουίφτ ως σπάνιας περίπτωσης στην αποσπασματική μουσική αγορά – μιας ενεργής σταρ που καταφέρνει να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να ακούνε ταυτόχρονα το ίδιο άλμπουμ.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.