- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Χέτφιλντ στη συναυλία των Oasis στο Λος Άντζελες
Παρέλαση διασημοτήτων - Στο κοινό και Βινς Βον, Ντι Κάπριο, Σάλμα Χάγιεκ, Κρίστεν Στιούαρτ
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Μπίλι Άιλις και ο Τζέιμς Χέτφιλντ βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην περιοδεία επανένωσης των Oasis στο Λος Άντζελες, σε sold-out συναυλία.
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Μπίλι Άιλις και ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica συγκαταλέγονταν στους διάσημους θεατές της περιοδείας επανένωσης των Oasis στο Λος Άντζελες το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.
Η βορειοαμερικανική περιοδεία Oasis Live ’25 έφτασε στο Rose Bowl Stadium για το πρώτο από τα δύο sold-out shows, με το κοινό να περιλαμβάνει και άλλα γνωστά πρόσωπα όπως τον Βινς Βον, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τη Σάλμα Χάγιεκ και την Κρίστεν Στιούαρτ.
Ο ΜακΚάρτνεϊ καταγράφηκε σε βίντεο να σηκώνεται και να τραβά πλάνα με το κινητό του την ώρα που ο Νόελ Γκάλαχερ ερμήνευε το Little By Little. Στην έξοδό του από τον χώρο, ερωτηθείς για το πώς του φάνηκε η εμφάνιση, απάντησε λακωνικά: «Φανταστικό».
Paul McCartney’s review of Oasis show at the Rose Bowl Stadium in Los Angeles 🇺🇸
— Oasis Planet (@OasisPlanet_) September 7, 2025
📹 Joy Of Everything pic.twitter.com/eUyMMttjb4
Η σχέση των Γκάλαχερ με τον ΜακΚάρτνεϊ έχει μακρά ιστορία. Ο Νόελ είχε κάποτε αστειευτεί ότι αν ο ΜακΚάρτνεϊ έγραφε το τραγούδι της επιστροφής τους, θα δεχόταν συζήτηση για επανένωση. Ο ίδιος ο ΜακΚάρτνεϊ είχε σχολιάσει στο παρελθόν ότι το μεγαλύτερο λάθος των Oasis ήταν η δήλωσή τους πως ήταν «μεγαλύτεροι από τους Beatles».
Paul McCartney, the only one standing in his section, taking a video of Noel Gallagher singing "Little By Little#OasisLive25 pic.twitter.com/YywZZXLJIt
— Oasis Mania (@OasisMania) September 7, 2025
Ο Λίαμ Γκάλαχερ έχει αναφερθεί με θέρμη στις συναντήσεις του με τον ΜακΚάρτνεϊ, αποκαλύπτοντας μια χιουμοριστική στιγμή στο Royal Albert Hall, όταν εκείνος τον μάλωσε επειδή δεν κατάλαβε πως οι «μαργαρίτες» δεν ήταν πίτσες αλλά κοκτέιλ.
Billie Eilish and her family at Oasis' show in Los Angeles 🇺🇸
— Oasis Mania (@OasisMania) September 7, 2025
📸 @mrtphotog pic.twitter.com/7XXk2ymv3d
Προηγούμενη στάση της περιοδείας ήταν το MetLife Stadium στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου οι Oasis αφιέρωσαν το Live Forever στα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης σε εκκλησία της Μινεάπολης.
James Hetfield and Vince Vaughn at the Oasis concert in Los Angeles last night 🇺🇸
— Oasis Planet (@OasisPlanet_) September 7, 2025
📸 Eric Rabbers pic.twitter.com/omB444B4d5
Η περιοδεία θα συνεχιστεί με εμφανίσεις στην Πασαντίνα, στο Μεξικό, και στη συνέχεια με δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley, πριν ταξιδέψει σε Νότια Κορέα, Ιαπωνία, Αυστραλία και Λατινική Αμερική.
Ο Νόελ Γκάλαχερ, τέλος, δήλωσε πρόσφατα ότι ξαναθυμήθηκε «πόσο αστείος» είναι ο Λίαμ και ότι είναι περήφανος για τον αδελφό του.
(Με πληροφορίες του ΝΜΕ)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Universal ετοιμάζει υπερπαραγωγή για τους ροκ θρύλους του Νιού Τζέρσεϊ
Με αφορμή την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Desmond Child Rocks the Parthenon» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης μιλάει στην Athens Voice
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η παγκόσμια ποπ γίνεται πολυγλωσσική - Τα ήδη που εκτοξεύονται σε δημοτικότητα
Ο Ουαλός κιθαρίστας νοσηλευόταν στην εντατική - Η οικογένειά του ανακοίνωσε τον θάνατό του με συγκινητικό μήνυμα
Μιλήσαμε με τον μαέστρο που θα διευθύνει την Καμεράτα στο «Τραύμα του πολέμου και το θαύμα της Αναγέννησης» στο Μέγαρο Μουσικής
Δύο ημέρες, δύο stages, με 25 ονόματα από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή στο Onassis Ready
Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλιακή τους επιστροφή στην Αθήνα και με το «Drift Like Home» να παίζει δυνατά οι Bonnie Nettles μοιράζονται ιστορίες από τον δρόμο
Η ανάρτηση του Γιώργου Γκικοδήμα για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη του
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.