- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόστιμο στην Κέιτι Πέρι - Γύρισε βίντεο κλιπ χωρίς άδεια σε προστατευόμενη περιοχή της UNESCO
Δεν διαπιστώθηκε μόνιμη ζημιά στο τοπίο
Η Κέιτι Πέρι γύρισε βίντεο κλιπ σε προστατευόμενη περιοχή χωρίς άδεια - Της επιβλήθηκε πρόστιμο
Αντιδράσεις προκάλεσαν τα γυρίσματα για μουσικό βίντεο της Κέιτι Πέρι που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 2024 σε προστατευόμενη περιοχή στη Μαγιόρκα χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Η 40χρονη Κέιτι Πέρι γύρισε το βίντεο που συνοδεύει το single της «LIFETIMES» στο Φυσικό Πάρκο Ses Salines στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας. Η περιοχή καλύπτει περίπου 162.000 στρέμματα γης και θάλασσας μεταξύ Ίμπιζα και Φορμεντέρα που προστατεύεται για την πλούσια βιοποικιλότητά της.
Αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό και τόπο φωλιάσματος για τα μεταναστευτικά πουλιά και περιλαμβάνει ένα τμήμα της Μεσογείου που ανήκει στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO. Η περιοχή, που έχει χαρακτηριστεί ως «περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και αγροτικού ενδιαφέροντος», διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Βαλεαρίδων Νήσων και έναν εντυπωσιακό συνδυασμό βραχώδους ακτογραμμής, δάσους και πεδιάδων.
Οι έρευνες ξεκίνησαν τον Ιούλιο του περασμένου έτους, αφού η Πέρι εντοπίστηκε στους οικολογικά πολύτιμους αμμόλοφους του S'Espalmador, ενός μικρού νησιού στα ανοικτά των βόρειων ακτών της Φορμεντέρα. Φωτογραφήθηκε επίσης να χορεύει σε διάφορα άλλα προστατευόμενα μέρη του νησιού και στην κοντινή Ίμπιζα, και τα δύο δημοφιλή ηλιόλουστα τουριστικά σημεία - έτσι σύντομα τέθηκαν ερωτήματα σχετικά με το αν τα γυρίσματα έγιναν νόμιμα. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν τονίζει τότε ότι δεν είχε υποβληθεί αίτηση για γυρίσματα στο χώρο.
Ένα χρόνο αργότερα, η κυβέρνηση των Βαλεαρίδων επέβαλε πρόστιμο 6.001 ευρώ στην εταιρεία παραγωγής πίσω από το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε με το single στις 8 Αυγούστου πέρυσι. Η παραγωγής εταιρεία κατέβαλε άμεσα το ποσό. Οι αξιωματούχοι σημείωσαν ότι το αδίκημα ήταν «σοβαρό», αλλά καθώς δεν διαπιστώθηκε μόνιμη ζημιά στο τοπίο, δεν θα επιβληθούν πρόσθετες κυρώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Μίλτος Λογιάδης διευθύνει τη Mediterranean Colors Orchestra σε έναν διάλογο παλιών και νέων ερμηνευτών
«Συνομήλικοι δεν είμαστε;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός πιασμένη χέρι-χέρι με τον Akyla
Ο τραγουδιστής πέθανε στις 21 Απριλίου 2016 από υπερβολική δόση φαιντανύλης
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision στη Βιέννη μιλάει για όλα
Διαθέσιμο online για desktop και φορητές συσκευές
Ο διάσημος συνθέτης ετοιμάζει μιούζικαλ για τη μυστηριώδη κλοπή του 1911 στο Λούβρο
Ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ το πρόσωπο που θα δώσει το ελληνικό 12άρι στον μεγάλο τελικό
Στις εικόνες, ποζάρει στο καμαρίνι της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή
Σημαντική μορφή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, με διεθνή πορεία και σπουδαίες συνεργασίες
Μια μουσική εμπειρία που κινείται ανάμεσα στη μνήμη, το συναίσθημα και την ελπίδα, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη
Το video game του κλιπ θα το δούμε live τη βραδιά της Eurovision
Η ποπ σταρ πέρασε στην πρώτη δεκάδα των πιο κερδοφόρων περιοδειών από γυναίκα καλλιτέχνιδα στην ιστορία της μουσικής
Το Ανώτατο Δικαστήριο δικαίωσε τις δύο φίλες της τραγουδίστριας - «Αναξιόπιστος μάρτυρας» ο Μιτς Γουάινχαουζ
Το άλμπουμ «Horos» που κυκλοφορεί από τη Sound Effect Records παρουσιάζεται στις 22 & 23 Απριλίου στο Θέατρο Noūs - Creative Space
Πολωνία και Ελβετία «έκλεισαν την πόρτα» στον Αμερικανό ράπερ λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων
Το γκρουπ από το Μάντσεστερ μιλάει στην ATHENS VOICE, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα
Δείτε το βίντεο από τη συνάντησή τους
Οι δύο δημιουργοί μίλησαν στην ATHENS VOICE για τη συνεργασία τους σε έναν ιδιαίτερο δίσκο που κυκλοφορεί από τη Veego Records
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για δήθεν υπέρογκα ποσά - Πτώση στα προγνωστικά για το «Ferto»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.