- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απογοήτευση στο Λονδίνο: Ο Drake αποχώρησε από συναυλία μετά από 40 λεπτά
Ο Καναδός ράπερ έκλεισε πρόωρα την εμφάνισή του στο Wireless Festival - Δυσαρέσκεια στο κοινό
Ο Drake αποχώρησε από τη σκηνή του Wireless Festival στο Λονδίνο ύστερα από 40 λεπτά, προκαλώντας έντονη απογοήτευση και εντάσεις στο κοινό.
Η τριήμερη παρουσία του Drake στο Wireless Festival του Λονδίνου έκλεισε με απογοήτευση, καθώς η τελευταία του εμφάνιση διήρκεσε μόλις 40 λεπτά.
Ο Drake ανέβηκε στη σκηνή 10 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο και δήλωσε πως θα τραγουδούσε μέχρι να του κόψουν το μικρόφωνο, αναφερόμενος στο αυστηρό χρονικό όριο των 21:30.
Το κοινό ένιωσε παραγκωνισμένο, αφού η εμφάνισή του περιλάμβανε μόνο τρεις καλεσμένους: Popcaan, Rema και Vybz Kartel. Το Σάββατο, εμφανίστηκαν 13 καλεσμένοι, ενώ την Παρασκευή έξι.
Σύγχυση προκλήθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα, καθώς το πρόγραμμα ανέφερε δύο εμφανίσεις του Drake (στις 18:25 και στις 20:55), αλλά η πρώτη διαγράφηκε αργότερα, με τον Burna Boy να παίζει κανονικά.
Ο Drake εμφανίστηκε αμέσως μετά, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του χωρίς τη συνήθη του ενέργεια. Άνοιξε με ακυκλοφόρητο κομμάτι με τον Central Cee, που δεν εμφανίστηκε αλλά απλώς ακούστηκε από την πρώτη σειρά.
Ο Καναδός ράπερ ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε να τραγουδήσει μεγάλες του επιτυχίες, όπως Controlla, Find Your Love και One Dance, σε νέες, αλλά γρήγορες εκτελέσεις που δυσκόλεψαν το κοινό να ακολουθήσει.
Η εμφάνιση του Rema ανέβασε τη διάθεση, ενώ ο Vybz Kartel έκανε σύντομο πέρασμα. Ο Drake ολοκλήρωσε με δύο ακόμη σόλο τραγούδια και, όπως και τις προηγούμενες μέρες, ανέβηκε σε γερανό για να χαιρετήσει το κοινό των 50.000 ατόμων, με το "I Will Always Love You" της Whitney Houston να παίζει δυνατά.
Στο τέλος, πολλοί απογοητευμένοι θαυμαστές ένιωσαν ότι περίμεναν περισσότερο στην ουρά απ’ όσο απόλαυσαν τον καλλιτέχνη. Μάλιστα, υπήρξαν σκηνές έντασης στην έξοδο για άτομα με αναπηρία, όπου η ασφάλεια καθυστέρησε να επιτρέψει την αποχώρηση, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες.
(Με πληροφορίες του BBC News)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγο πριν το Bakery House Party #2, το Σάββατο 13 Ιουνίου, από τον VOICE 102.5, μιλούν στην ATHENS VOICE
Ένα ξεχωριστό show από το Release Athens, γεμάτο επιτυχίες του εμβληματικού τραγουδιστή
Ένα πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι από τον Μπραμς και τον Μπετόβεν μέχρι τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία
Ένα μουσικό ταξίδι μέσα από ιστορίες, μνήμες και συναισθήματα
Ο τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή μιλάει στην ATHENS VOICE λίγο πριν την επανεμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής
Eρμήνευσε το παραδοσιακό τραγούδι Handsome Molly
Ο νέος μουσικός μεγάλωσε στη χώρα μας αλλά πλέον ζει μόνιμα στη Βρετανία
Από γενιά σε γενιά, heavy metal is the law
Η ποπ σταρ ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Ράντι Νιούμαν για ντουέτο του κλασικού τραγουδιού της ταινίας
Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Mad About It», ο Ρομπέρτο Κούστας μιλά για τις δύο πατρίδες και τα πολλά ερεθίσματά του
Ο Blixa Bargeld μιλάει στην ATHENS VOICE για το νέο άλμπουμ «Rampen», τον αυτοσχεδιασμό, τη διαρκή μεταμόρφωση της μπάντας και την επικείμενη εμφάνισή τους στο Ηρώδειο
Το νέο άλμπουμ του θρύλου των Beatles έκανε ντεμπούτο στο νούμερο 1 του Ηνωμένου Βασιλείου
Δείτε τις επίμαχες σκηνές
Το βίντεο από τη στιγμή έγινε γρήγορα viral στο TikTok
Στον ρόλο του Ορφέα η Teresa Iervolino, της Ευρυδίκης η Μαρία Κοσοβίτσα και του Έρωτα η Μαριλένα Στριφτόμπολα. Συμμετέχει η Χορωδία Δωματίου Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου
70.000 θεατές τον αποθεώνουν στο SoFi. Η Βρετανία τον απαγορεύει. Και οι δυο έχουν δίκιο
Η πρώτη εμφάνιση του γκρουπ στην Ελλάδα αναμένεται να γράψει ιστορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.