Μουσικη

Ο Λένι Κράβιτζ δίνει τις ευχές του με μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια

«Αφήστε την αγάπη να κυριαρχήσει», γράφει ο 60χρονος σταρ σε ανάρτησή του

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγιος Βασιλης μαζι με παιδακι
Ο Λένι Κράβιτζ στην παιδική του ηλικία μαζί με τον Άγιο Βασίλη © Instagram/lennykravitz

Στη λεζάντα της φωτογραφίας του, ο Λένι Κράβιτζ έγραψε: «Αφήστε την αγάπη να κυριαρχήσει. Ευλογημένα Χριστούγεννα»

Ο Λένι Κράβιτζ είναι ένα ακόμα επώνυμο πρόσωπο που ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα» στους διαδικτυακούς του ακόλουθους μέσα από μία δημοσίευση στα social media.

Ο Λένι Κράβιτζ προτίμησε να στείλει τις ευχές του στους θαυμαστές του αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όχι κάποια φωτογραφία από τα φετινά του Χριστούγεννα, αλλά μία από την παιδική του ηλικία.

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους ο 60χρονος τραγουδιστήςαπαθανατίζεται καθισμένος στα πόδια ενός άντρα μεταμφιεσμένου σε Άγιο Βασίλη. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Λένι Κράβιτζ έγραψε: «Αφήστε την αγάπη να κυριαρχήσει. Ευλογημένα Χριστούγεννα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Λειβαδάς, μία διαδρομή 30 χρόνων: Η Μαβίλη, η επιμονή, η νύχτα κι όσα δεν ελέγχονται
Κώστας Λειβαδάς: Τριάντα χρόνια ανάμεσα στη Μαβίλη, την «Επιμονή» και όσα δεν ελέγχονται

Τριάντα χρόνια μετά κι ένα τραγούδι σώθηκε από έναν πολτό χαρτοπετσετών, μιλά για τη νύχτα, την ποίηση, τις γυναίκες-ηρωίδες, την αργοπορημένη ενηλικίωση και την εποχή της AI

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY