- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «The Tortured Poets Department»
Σε συνεργασία με τον Post Malone και τους Florence + the Machine
Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το «The Tortured Poets Department» σε συνεργασία με τον Post Malone και τους Florence + the Machine
Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, «The Tortured Poets Department», είναι εδώ.
Το «The Tortured Poets Department» ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα Βραβεία Grammy 2024 τον Φεβρουάριο και είναι το 11ο στούντιο άλμπουμ της Swift και η πρώτη original κυκλοφορία από την έναρξη της ιστορικής περιοδείας της «Eras Tour» πέρυσι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Taylor Swift: Η δημιουργία τραγουδιών είναι κάτι που πραγματικά με βοηθάει
Περιλαμβάνει 16 τραγούδια, γράφτηκε από τη Swift μαζί με τους συνήθεις συνεργάτες της, Jack Antonoff και Aaron Dessner, και περιλαμβάνει εμφανίσεις από τους Post Malone και Florence + the Machine.
Μιλώντας για το νέο άλμπουμ επί σκηνής κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής της, η Taylor Swift, Καλλιτέχνης της Χρονιάς για το 2023, εξήγησε ότι το άλμπουμ της θύμισε «γιατί η δημιουργία τραγουδιών είναι κάτι που πραγματικά με βοηθάει στη ζωή μου». Τονίζοντας το αίσθημα δημιουργικότητας που την έχει κατακλύσει, είπε: «Δεν υπήρξε ποτέ ένα άλμπουμ όπου είχα ανάγκη τη σύνθεση τραγουδιών περισσότερο από όσο στο Tortured Poets».
Σε μια δήλωση που δημοσίευσε η Swift τα μεσάνυχτα όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ, το περιέγραψε ως «μια ανθολογία νέων έργων που αντικατοπτρίζουν γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιρολατρική στιγμή στο χρόνο - τόσο συγκλονιστική όσο και θλιβερή».
Η Taylor Swift σκοπεύει να ξαναβγεί σε περιοδεία σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική
Συνεχίζοντας, έγραψε: «Αυτή η περίοδος της ζωής του συνθέτη έχει πλέον τελειώσει, το κεφάλαιο έκλεισε και ολοκληρώθηκε. Δεν υπάρχει τίποτα για να εκδικηθείς, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για να διευθετηθούν μόλις επουλωθούν οι πληγές. Και μετά από περαιτέρω σκέψη, ένας μεγάλος αριθμός από αυτές αποδείχτηκαν ότι ήταν αυτοτραυματισμοί. Αυτός ο συνθέτης πιστεύει ακράδαντα ότι τα δάκρυά μας γίνονται ιερά με τη μορφή μελανιού σε μια σελίδα. Μόλις αποκαλύψουμε την πιο θλιβερή ιστορία μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν… και μετά το μόνο που μένει είναι η βασανισμένη ποίηση».
Το «The Tortured Poets Department» κυκλοφόρησε μέσω της Republic Records με το κομμάτι του Post Malone «Fortnight» να αναγνωρίζεται ως το lead single. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε βινύλιο, CD, κασέτα και σε ψηφιακή μορφή, καθώς και σε συλλεκτικές εκδόσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μοναδικά μπόνους τραγούδια όπως «The Bolter», «The Albatross» και «The Black Dog».
«The Tortured Poets Department» Tracklist:
01. Fortnight (feat. Post Malone)
02. The Tortured Poets Department
03. My Boy Only Breaks His Favorite Toys
04. Down Bad
05. So Long, London
06. But Daddy I Love Him
07. Fresh Out the Slammer
08. Florida!!! (feat. Florence + the Machine)
09. Guilty as Sin?
10. Who’s Afraid of Little Old Me?
11. I Can Fix Him (No Really I Can)
12. loml
13. I Can Do It with a Broken Heart
14. The Smallest Man Who Ever Lived
15. The Alchemy
16. Clara Bow
17. The Manuscript (bonus track)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.