Μουσικη

Ο Willie Nelson και ο διάσημος βάτραχος Kermit ερμηνεύουν μαζί το «Rainbow Connection»

Ο 90χρονος θρύλος της country ανακοίνωσε νέο άλμπουμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Willie Nelson (L) performs with Kermit The Frog at Luck Reunion on March 14, 2024
© Gary Miller/Getty Images for Shock Inc./Ιdeal Image

Willie Nelson: Τραγούδησε στην σκηνή με τον Kermit το Rainbow Connection

Το Luck Reunion του Willie Nelson πραγματοποιήθηκε  στο ράντσο του θρύλου της country μουσικής στο Τέξας. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στο πλευρό του Nelson για να ερμηνεύσει το «Rainbow Connection» βρέθηκε το Muppet πίσω από την επιτυχία, ο βάτραχος Kermit. 

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Rainbow Connection» από τον Kermit κυκλοφόρησε για το soundtrack της ταινίας «The Muppet Movie» το 1979, φτάνοντας στο Νο. 25 του Billboard Hot 100 και κερδίζοντας υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

See Kermit sing ‘Rainbow Connection’ with Willie Nelson

Ο 90χρονος Νέλσον κυκλοφόρησε μια διασκευή του τραγουδιού για το άλμπουμ του «Rainbow Connection» το 2001, το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο Grammy ως καλύτερο άλμπουμ country. Από τότε έχει ερμηνεύσει την εκδοχή μαζί με την Kacey Musgraves στα βραβεία CMA 2019 - αλλά ποτέ μαζί με τον Kermit.

Επίσης, χθες, ο Nelson ανακοίνωσε το νέο του άλμπουμ «The Border», το οποίο κυκλοφορεί στις 31 Μαΐου μέσω της Legacy. Ακούστε το ομώνυμο κομμάτι -μια διασκευή του τραγουδιού του Rodney Crowell για το Τέξας του 2019- παρακάτω.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ