Μουσικη

H Dua Lipa αποκαλύπτει το νέο της τραγούδι «Training Session»

«Είχα κάνει μερικά αποτυχημένα ραντεβού, και στο τελευταίο ξεχείλισε το ποτήρι»

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Dua Lipa αποκαλύπτει το νέο της τραγούδι «Training Session»
Το νέο single της Dua Lipa, «Training Session» θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου

Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο της single «Training Session» που κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου. Είναι υποψήφια για δύο βραβεία Grammy και τρία βραβεία Brit

Σήμερα, η παγκόσμια pop δύναμη Dua Lipa, που έχει κερδίσει 3 φορές το βραβείο Grammy και 6 φορές το βραβείο Brit, ανακοίνωσε το νέο της single «Training Season» που θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου.

H Dua Lipa αποκαλύπτει το νέο της τραγούδι «Training Session»
© ΕΡΑ / NINA PROMMER

Το «Training Season» είναι το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ της Dua, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Μετά την ανακοίνωση, η Dua έκανε επίσης διαθέσιμο ένα ηχητικό 30 δευτερολέπτων του νέου single για χρήση σε όλες τις πλατφόρμες.

@dualipaofficial

TRAINING SEASON 15 FEBRUARY 11PM GMT PRE-ORDER NOW LINK IN BIO

♬ Training Season - Dua Lipa

Μιλώντας για το κομμάτι, η Dua δήλωσε: «Είχα κάνει μερικά αποτυχημένα ραντεβού και στο τελευταίο ξεχείλισε το ποτήρι. Το επόμενο πρωί έφτασα στο στούντιο και η Καρολίν και ο Τομπίας με ρώτησαν πώς πήγε όλο αυτό, και αμέσως ανακοίνωσα “ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ”, γελάσαμε πολύ και όλα εξελίχθηκαν γρήγορα από κει και πέρα».

H Dua Lipa αποκαλύπτει το νέο της τραγούδι «Training Session»
© ΕΡΑ / ALLISON DINNER

Dua Lipa: Η περίοδος εκπαίδευσης δεν τελειώνει ποτέ

Πρόσθεσε: «Και ενώ, φυσικά, μιλάμε για εκείνο το συναίσθημα όταν απλά έχεις βαρεθεί να λες σε ανθρώπους... κυρίως άνδρες σε αυτή την περίπτωση, πώς να σε προσεγγίσουν σωστά, είναι επίσης για την περίοδο εκπαίδευσής μου που τελείωσε και για το πως ωριμάζω με κάθε εμπειρία. Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο πολύ αυτοπεποίθηση. Και ενώ μπορεί η περίοδος εκπαίδευσης να μην τελειώνει ποτέ για κανέναν από εμάς, αρχίζεις να διακρίνεις την ομορφιά στο να βρίσκεις αυτό το άτομο με το οποίο θα το ζήσεις. Σταματάς να ψάχνεις για τους μαθητευόμενους και αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το να έχεις κάποιον που είναι εκεί όπου είσαι και να μεγαλώνεις μαζί του».

Dua Lipa - Dance The Night (From Barbie The Album) [Official Music Video]

Η ανακοίνωση του single έρχεται μετά τη λήψη τριών υποψηφιοτήτων για βραβεία Brit, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Καλύτερος Ποπ Καλλιτέχνης και Τραγούδι της Χρονιάς για το «Dance The Night». Με αυτές τις υποψηφιότητες, η Dua Lipa ανακοινώθηκε ως μία από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στα φετινά Brit Awards. Η Dua βρέθηκε τελευταία φορά στη σκηνή των Brits το 2021, όταν ερμήνευσε ένα μείγμα επιτυχιών από το «Future Nostalgia», το οποίο κέρδισε το βραβείο Άλμπουμ της Χρονιάς εκείνη τη νύχτα.

Η Dua Lipa είναι επίσης υποψήφια και για τα φετινά βραβεία Grammy που θα διεξαχθούν στη σκηνή της Crypto.com Arena του Λος Άντζελες στις 4 Φεβρουαρίου. Η 28χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια θα εμφανισθεί ζωντανά μαζί με την Billie Eilish και την Olivia Rodrigo και θα διεκδικήσει το βραβείο Τραγούδι της χρονιάς για το «Dance The Night» από το blockbuster του καλοκαιριού «Barbie».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ