- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
To «Last Christmas» Νο1 στο χριστουγεννιάτικο UK chart 39 χρόνια μετά την κυκλοφορία του
Εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή ποπ χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών
Last Christmas: Νο1 στο χριστουγεννιάτικο UK chart - Ένα από τα πιο δημοφιλή ποπ χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών
Το φετινό νούμερο ένα χριστουγεννιάτικο σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αποδείξει ότι τα καλά πράγματα έρχονται πραγματικά σε όσους περιμένουν.Το «Last Christmas» των Wham!, βρίσκεται στην κορυφή του επίσημου χριστουγεννιάτικου chart του Ηνωμένου Βασιλείου, 39 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.
Το τραγούδι που έγραψε ο αείμνηστος Τζορτζ Μάικλ, κυκλοφόρησε το 1984, αλλά στην κορυφή των chart βρέθηκε το «They Know It's Christmas;» από την Band Aid.
Συμπτωματικά, ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ένας από τους δεκάδες αστέρες της ποπ που συνεισέφεραν φωνητικά στο τραγούδι της Band Aid, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Τα streams των θαυμαστών των Last Christmas ανήλθαν σε 13,3 εκατομμύρια φορές τις τελευταίες επτά ημέρες, στον αγώνα για να το αναδείξουν νούμερο ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι του 2023.
Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι άφησε πίσω το «You’re Christmas to Me» του Σαμ Ράιντερ και το «All I Want For Christmas Is You», της Μαράια Κάρεϊ και κατέκτησε την κορυφή.
Άντριου Ρίτζλεϊ: Επιτέλους ανέβηκε στο χριστουγεννιάτικο Νο1
«Αποστολή εξετελέσθη» δήλωσε ο Άντριου Ρίτζλεϊ των «Wham!». «Επιτέλους ανέβηκε στο χριστουγεννιάτικο Νο1, που ήταν πάντα ο βασικός στόχος. Ο Τζορτζ (Μάικλ) θα είχε τρελαθεί που έπειτα από τόσα χρόνια επιτέλους φτάσαμε στην κορυφή» πρόσθεσε.
«Έγραψε το Last Christmas με την πρόθεση να είναι χριστουγεννιάτικο νούμερο ένα. Ήταν ένας στόχος που έθεσε» είπε.
Ο Ρίτζλεϊ παραδέχθηκε ότι η απογοήτευση ήταν τεράστια για τους δυο τους, όταν δεν κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή εκείνη τη χρονιά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.