Μουσικη

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Tupac Shakur λίγο μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και κατέληξε ημέρες μετά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tupac Shakur
Tupac Shakur © EPA/AFP/DeathRow Records

Tupac Shakur: Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και κατέληξε ημέρες μετά

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα τελευταία λόγια του θρυλικού ράπερ Tupac Shakur, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στις 7 Σεπτεμβρίου 1996.

Η αποκάλυψη έγινε από δικαστήριο της Νεβάδα, όπου τον περασμένο μήνα το σώμα ενόρκων άκουσε στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της κατάθεσης του ράπερ E.D.I Mean, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο πίσω από τον Tupac κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

Να θυμίσουμε πως το μοιραίο βράδυ, ο Shakur είχε φύγει από έναν αγώνα πυγμαχίας του Mike Tyson στο MGM Grand Hotel and Casino στο Λας Βέγκας, με τον Suge Knight, το αφεντικό της δισκογραφικής Death Row Records.

Όταν κάποια στιγμή το αυτοκίνητό του σταμάτησε σε φανάρι, τον πυροβόλησαν αρκετές φορές, μεταξύ άλλων στο στήθος. Ο Tupac μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά πέθανε από τα τραύματά του έξι ημέρες αργότερα.

Στο δικαστήριο, λοιπόν, ο Malcolm Greenidge, όπως ονομάζεται ο E.D.I Mean αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του ράπερ προς αυτόν.

Ο ράπερ δήλωσε ότι ο Tupac του είπε: «Πέσε στο έδαφος, θα σε πυροβολήσουν». Όπως αποκάλυψε, η κουβέντα αυτή του Tupac ήταν αναφορά στους αστυνομικούς που θα έφταναν στο σημείο για να απαντήσουν στους πυροβολισμούς.

Να θυμίσουμε πως η αρραβωνιαστικιά του Tupac, Kidada Jones, είχε δηλώσει στο παρελθόν πως πριν ο Tupac πάθει σπασμούς και πέσει σε κώμα του είχε πει «Ξέρεις ότι σε αγαπώ; Ξέρεις ότι όλοι σε αγαπάμε;» και εκείνος πρόλαβε απλά να της γνέψει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ