Μουσικη

Ξανά προς πώληση η έπαυλη της Cher στο Μαλιμπού

Έξι μήνες μετά την πρώτη φορά που βγήκε στο «σφυρί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cher
© Wikimedia Commons

Cher: Ξανά προς πώληση η έπαυλή της στο Μαλιμπού - Έξι μήνες μετά την πρώτη φορά που βγήκε στο «σφυρί»

Την υπερπολυτελή έπαυλή της στο Μαλιμπού προσπαθεί ξανά να πουλήσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Cher, έξι μήνες μετά την πρώτη φορά που βγήκε για πώληση.

Οπως αναφέρει το περιοδικό People η νέα τιμή του ακινήτου το οποίο βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast διαμορφώθηκε στα 75 εκατομμύρια δολάρια. Η αρχική του τιμή σύμφωνα με την Wall Street Journal ήταν στα $85 εκατομμύρια.

«Αυτό το σπίτι υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα πάθη της ζωής μου. Απόλαυσα κάθε στιγμή, από την κατασκευή έως την εξέλιξή του, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να παραδώσω αυτή τη μαγεία σε άλλους», είχε δηλώσει στο Architectural Digest η τραγουδίστρια ενώ παράλληλα είχε αποκαλύψει ότι εμπνεύστηκε από ακίνητα που είχε επισκεφτεί στη Βενετία της Ιταλίας καθώς από την έπαυλη «Casa Casuarina» του φίλου της Τζάνι Βερσάτσε στο Μαϊάμι.

Με εκπληκτική θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό η πολυτελής κατοικία των 1200 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει μεταξύ άλλων επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, ξενώνα, αίθουσα διαλογισμού, γυμναστήριο, δωμάτιο πανικού καθώς και μία κλιματιζόμενη αίθουσα όπου η Σερ έχει αποθηκεύσει σχεδόν 100 περούκες όπως αναφέρει το βιβλίο «The Cher Scrapbook» το 2002.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ