Μουσικη

Ακυρώθηκαν οι περισσότερες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του Τζάστιν Μπίμπερ

Σε Αριζόνα, Ιρλανδία, Μάντσεστερ, Ουάσιγκτον, Αυστραλία και Πολωνία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Justin Bieber
Justin Bieber © EPA / ETIENNE LAURENT

Τζάστιν Μπίμπερ: Ακυρώθηκαν οι περισσότερες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του - Σε Αριζόνα, Ιρλανδία, Μάντσεστερ, Ουάσιγκτον, Αυστραλία και Πολωνία

Ακυρώθηκαν οι περισσότερες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του Τζάστιν Μπίμπερ «Justice World Tour». Ο Καναδός τραγουδιστής της ποπ δεν έχει ακόμη σχολιάσει την είδηση, όμως στους επίσημους ιστότοπους έκδοσης εισιτηρίων έχει γίνει πλέον ενημέρωση των σελίδων ότι οι συναυλίες έχουν ακυρωθεί. Όλες οι ημερομηνίες των συναυλιών που είχαν δημοσιευθεί στον επίσημο ιστότοπο του Τζάστιν Μπίμπερ έχουν επίσης αφαιρεθεί.

Οι εμφανίσεις του τραγουδιστή στην Αριζόνα, την Ιρλανδία, το Μάντσεστερ, την Ουάσιγκτον, την Αυστραλία και την Πολωνία έχουν ακυρωθεί.

Από την εταιρεία εισιτηρίων θεαμάτων AXS στάλθηκε e-mail στους κατόχους εισιτηρίων που τους ειδοποιεί ότι η συναυλία στο O2 Arena, στο Λονδίνο είχε επίσης ακυρωθεί με τις επιστροφές χρημάτων να κατατίθενται αυτόματα στους λογαριασμούς των αγοραστών τις επόμενες ημέρες.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Instagram, ότι ακυρώνει το υπόλοιπο της περιοδείας του που άρχισε τον Φεβρουάριο του 2022 «για να ξεκουραστεί και να αισθανθεί καλύτερα».

«Αφού ξεκουράστηκα και συμβουλεύτηκα τους γιατρούς, την οικογένειά μου και την ομάδα μου, πήγα στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια να συνεχίσω την περιοδεία. Έδωσα έξι συναυλίες, αλλά είχε πραγματικό κόστος για μένα» έγραψε τότε ο τραγουδιστής. «Λοιπόν, θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει».

Η παγκόσμια περιοδεία του Τζάστιν Μπίμπερ περιελάμβανε 70 συναυλίες.

Στις αρχές του 2022, ο Μπίμπερ αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να δώσει συναυλίες, επειδή πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ, που προκάλεσε παράλυση στη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ