Μουσικη

Η Σακίρα πλούτισε από το τραγούδι με τις «μπηχτές» στον Πικέ

Πάνω από 135 εκατομμύρια προβολές στο YouTube

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σακίρα πλούτισε από το τραγούδι με τις «μπηχτές» στον Πικέ

Σακίρα: Το ποσό που κέρδισε από το τραγούδι με τις «μπηχτές» στον Πικέ - Πάνω από 135 εκατομμύρια προβολές στο YouTube

Η Σακίρα κατάφερε να «ρίξει» το YouTube με το νέο της τραγούδι με τίτλο «BZRP Music Sessions #53» και τις «μπηχτές» στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και στη νυν αγαπημένη του Κλάρα Κία Μάρτι.

Ειδικότερα, μέσα σε περίπου μία εβδομάδα έχει περισσότερες από 135 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. To «μπαμ» αυτό της έχει αποφέρει πάνω από 2,5 εκατομμύρια δολάρια και το ποσό φαίνεται πως ανεβαίνει, όσο ανεβαίνουν οι προβολές και οι ακροάσεις του τραγουδιού.

Η γνωστή τραγουδίστρια στο τραγούδι της για τον Πικέ εκφράζει τόσο τη δυσαρέσκεια και τον θυμό της αλλά και δεν διστάζει να χλευάσει τον πρώην σύντροφό της για την επιλογή της 22χρονης ερωμένης του.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η τραγουδίστρια κέρδισε 512.000 δολάρια μόνο από το YouTube, 500.000 από την Amazon, 360.000 από το Spotify και σχεδόν 1.200.00 από την Apple. Περίπου μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του κομματιού, κατάφερε να βγάλει 2.572.000 εκατ. δολάρια.

«Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», ήταν ένας από τους πολύκροτους στίχους του τραγουδιού και αυτός που σήκωσε την περισσότερη συζήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Πικέ επωφελήθηκε από αυτή την κόντρα αφού υπέγραψε συμβόλαια με Casio και Renaut, δύο εταιρείες που αναφέρονται στο τραγούδι της Σακίρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ