Trending Now

H Renault τρόλαρε τη Σακίρα, όχι όμως και η Casio

H αντίδραση στο τραγούδι της Κολομβιανής τραγουδίστριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σακίρα και Πικέ σε αγώνα μπάσκετ
© EPA/ALEJANDRO GARCIA

Σακίρα: Η Renault «απάντησε» στο νέο της τραγούδι, όχι όμως η Casio

Η Σακίρα χρησιμοποίησε όμως και το όνομα εταιρειών για να συγκρίνει τον εαυτό της με τη νέα σύντροφο του Πικέ, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο. «Aξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μία Ferrari για ένα Twingo! Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio!», αναφέρει η Κολομβιανή στο τραγούδι της.

Aπάντηση στη Σακίρα έδωσε η Renault, μέσα από μία ανάρτησή της από τον επίσημο λογαριασμό της στην Ισπανία. «Για αγόρια και κορίτσια σαν εσένα. Δυνάμωσε την ένταση!» έγραψε η αυτοκινητοβιομηχανία, ανεβάζοντας και φωτογραφία με το Twingo και το νούμερο 22, για το «Αξίζω για δύο 22χρονα» της Σακίρα.

Σε ό,τι αφορά την Casio, δεν σχολίασε τη δήλωση της Σακίρα. Ωστόσο, στις 13 Ιανουαρίου 2023 κυκλοφόρησε ένα σχόλιο από έναν σατιρικό λογαριασμό, που χρησιμοποίησε το όνομα της εταιρίας ρολογιών για να τρολάρει την Κολομβιανή τραγουδίστρια, που έκανε την εξής ανάρτηση στο Twitter: «Προς υπεράσπιση των ρολογιών Casio μας, η μπαταρία διαρκεί περισσότερο από τη σχέση του Pique και της Shakira».

Η απάντηση του Πικέ στο τραγούδι της Σακίρα: Έκλεισε συμφωνία με την Casio

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σε βίντεο του Kings League, του οποίου ηγείται μαζί με τον δημιουργό περιεχομένου Ιμπάι Λάνος, με ένα ρολόι Casio στον  δεξιό καρπό του και επιπλέον, παρέδωσε όμοια ρολόγια σε καθένα από τους προέδρους των άλλων ομάδων του διαγωνισμού.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Μπλαουγκράνα ανακοίνωσε συμφωνία με την ιαπωνική πολυεθνική για τη χορηγία της Kings League και αναφέρθηκε ρητά στις αιχμές της πρώην συζύγου του:  «Αυτό το ρολόι είναι για μια ζωή», είπε ο Πικέ σε μια ξεκάθαρη νύξη ενάντια στη μητέρα των παιδιών του και στις επιθέσεις της τραγουδίστριας κατά του ίδιου και της νέας του συντρόφου.

Όπως σταθερά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, τα social media έδωσαν τα δικά τους απολαυστικά σχόλια στη διαμάχη των celebrities, με ευφάνταστες αναρτήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ