Μουσικη

Ίγκι Αζαλέα: Η ράπερ έβγαλε 500.000 δολάρια το πρώτο 24ωρο στο OnlyFans

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του «Hotter Than Hell»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ίγκι Αζαλέα θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της μέσω του OnlyFans
© Grant Halverson/Getty Images/Ideal Image

Ίγκι Αζαλέα: Η ράπερ έβγαλε 500.000 δολάρια το πρώτο 24ωρο στο OnlyFans - Οι celebrities που έχουν ανοίξει λογαριασμό

Η ράπερ Ίγκι Αζαλέα φέρεται να συγκέντρωσε το ποσό των 500.000 δολαρίων μετά την πρώτη της μέρα στο OnlyFans, όπως αναφέρει η αυστραλιανή ιστοσελίδα «Perth Now». 

Η συνεργασία «Hotter Than Hell X OnlyFans» περιλαμβάνει και το τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της καλλιτέχνιδας με καταγωγή από την Αυστραλία, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Οι συνδρομές στο OnlyFans  (onlyfans.com/iggyazalea) θα κοστίζουν 25 δολάρια τον μήνα. Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε πρώτη φάση στο περιεχόμενο του «Hotter Than Hell», το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2023 με την κυκλοφορία ενός πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος που θα είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά.

Σε δήλωσή της, ανέφερε τώρα ότι η συνεργασία με το OnlyFans της επιτρέπει να αποφύγει τη «συντριπτική και δημιουργικά περιοριστική λογοκρισία» που υπάρχει σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες. «Ομολογουμένως, δεν ήξερα ποτέ ότι το OnlyFans ήταν ένα μέρος όπου μπορούσα να είμαι δημιουργική, οπότε δεν περίμενα να συνεργαστώ μαζί τους στο μεγαλύτερο πρότζεκτ μου μέχρι σήμερα!», σχολίασε.

«Μόλις κοίταξα πέρα από τις επιφανειακές συζητήσεις για το τι σημαίνει να έχεις OnlyFans, συνειδητοποίησα ότι ήταν η τέλεια πλατφόρμα για να ξεκινήσω ένα concept πολυμέσων», συνέχισε.

Η Αζαλέα μετακομίσε σε ηλικία 16 ετών για να ακολουθήσει μια καριέρα στη χιπ χοπ μουσική. Κέρδισε δημόσια αναγνώριση μετά την δημοσίευση μουσικών βίντεο για τα τραγούδια της «Pu$$y» και «Two Times». 

Οι celebrities που δημιούργησαν λογαριασμό στο OnlyFans

Το OnlyFans έγινε διάσημο όταν οι sex workers ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το site κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020. Την περίοδο του lockdown, social media όπως το Instagram είδαν το adult περιεχόμενό τους να συρρικνώνεται (βλέπε “Demon Time”, ένα late night virtual strip club) και το OnlyFans να μετατρέπεται στο νούμερο ένα κέντρο των ψηφιακών adult αναζητήσεων. Εκτός από adult entertainers είδαμε και διασημότητες να μπαίνουν στο παιχνίδι. Celebrities όπως η Cardi B και η Bhad Bhabie, αύξησαν τα κέρδη τους πουλώντας περιεχόμενο το οποίο ενώ δεν ήταν NSFW δεν μπορούσαν να το βρεις πουθενά αλλού.

Ενώ οι εργαζόμενοι του σεξ αποτελούν μεγάλο μέρος της βάσης των δημιουργών του OnlyFans, πολλές διασημότητες και influencers χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να προωθήσουν το όνομά τους. Η Cardi B μπήκε στο OnlyFans για να προωθήσει το τραγούδι της “WAP”, στο οποίο συμμετέχει και η Megan Thee Stallion. Αν και δεν είναι τόσο ενεργή σε αυτό, η Cardi B χρησιμοποιεί τη σελίδα για να αλληλοεπιδράσει με τους θαυμαστές της και να διαφημίσει την μουσική της. Ο DJ Khaled και ο Fat Joe δημιούργησαν επίσης έναν κοινό λογαριασμό στις αρχές του 2021, όχι όμως τόσο για τη μουσική τους, αλλά για να δημοσιεύσουν διάφορες ομιλίες τους προς τους fans. Τηλεοπτικοί αστέρες όπως ο Chad Johnson του “The Bachelor” και η Blac Chyna προστέθηκαν επίσης στην πλατφόρμα, μαζί με το ζευγάρι Safaree Samuels και Erica Mena της σειράς “Love & Hip Hop: Hollywood”.

Ο αμερικανός ράπερ Tyga το 2020 έγινε μέλος του OnlyFans και σε ανακοίνωση του προς τους fans είπε ότι θα χρησιμοποιήσει τον χώρο για να μοιράζεται αποκλειστικό περιεχόμενο όπως μουσική, φωτογραφίες και βίντεο. Ο Tyga τον Δεκέμβριο του 2020 ανακοίνωσε την έλευση της Too Raww, μιας εταιρείας promotion που στοχεύει να βοηθήσει τα επίδοξα μοντέλα να ξεκινήσουν την καριέρα τους μέσω της πλατφόρμας του OnlyFans. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του OnlyFans ότι θα απαγορεύσει το σεξουαλικό περιεχόμενο διέγραψε τον λογαριασμό του. Ο rapper σχεδιάζει τώρα να λανσάρει τη δική του συνδρομητική πλατφόρμα, Myystar. Αστέρια όπως η Amber Rose, η Jordyn Woods, ο Tyler Posey, ο Aaron Carter, ο Austin Mahone και ο Chris Brown συγκαταλέγονται επίσης στους διασημότερους λογαριασμούς του OnlyFans, αλλά ο καθένας τους έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για διαφορετικούς σκοπούς. Στην top πεντάδα celebrities για το 2022 βρίσκουμε την Blac Chyna, την Bella Thorne, την Cardi B, τον Tyga και τη Mia Khalifa. Η Blac Chyna στην πρώτη θέση δήλωσε μηνιαία έσοδα 20 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Bella Thorne έβγαλε ένα εκατομμύριο δολάρια το πρώτο της 24ωρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ