- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σακίρα: Σπάει ρεκόρ στο YouTube το τραγούδι που κοροϊδεύει τον «πρώην», Ζεράρ Πικέ
«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» - Ξεπέρασε τις 86 εκατομμύρια προβολές
Σακίρα: «Φωτογραφίζει» τον Ζεράρ Πικέ σε νέο τραγούδι και γκρεμίζει το YouTube - Έγινε το λάτιν βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας.
To νέο τραγούδι της Σακίρα, στο οποίο η Κολομβιανή σταρ γελοιοποιεί τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, έχει καταγράψει περισσότερες από 86 εκατομμύρια προβολές στο YouTube σε 24 ώρες, όντας πλέον το λάτιν τραγούδι με τις περισσότερες θεάσεις στην ιστορία της πλατφόρμας.
Η Σακίρα χώρισε με τον άσο της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας πέρυσι, μετά από μια δεκαετία κοινού βίου και έχουν δύο παιδιά. Ο 35χρονος πρώην σέντερ μπακ ξεκίνησε έκτοτε σχέση με μια 23χρονη γυναίκα, την Κλάρα Τσία.
Στο κομμάτι των δεκάδων εκατομμυρίων views, προϊόν συνεργασίας με τον Αργεντινό παραγωγό και DJ Bizarrap, η 45χρονη Σακίρα τραγουδά: «Αξίζω όσο δύο 22χρονες», προσθέτοντας: «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».
Η τραγουδίστρια σημειώνει επίσης: «Μια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για πρωτάρηδες»… «Ήμουν πάνω από την κλάση σου, γι' αυτό είσαι με κάποια σαν κι εσένα», ενώ προτείνει στον πρώην της, που αγαπά το γυμναστήριο, να επενδύσει λίγο χρόνο για να εκπαιδεύσει και τον εγκέφαλό του.
Εκτός από τις λογοπαίγνιες αναφορές στον Πικέ και τη νέα του μνηστή, η Σακίρα αναφέρει την πεθερά της, τα μέσα ενημέρωσης και τα συνεχιζόμενα προβλήματά της με τις ισπανικές αρχές εσόδων, οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν πλήρωσε φόρους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.
«Με άφησες με την πεθερά μου για γείτονα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στην εφορία», τραγουδάει.
Gracias al increíble @bizarrap , @SonyMusicLatin y a mi maravilloso equipo y grupo de mujeres guerreras que caminan a mi lado.
— Shakira (@shakira) January 13, 2023
Esto va para todas las mujeres que me enseñaron que cuando la vida te tira limones amargos no queda otra que hacer limonada. pic.twitter.com/YegQ8MUXi6
Σύμφωνα με τους ισπανούς εισαγγελείς, η Σακίρα και η οικογένειά της ζούσαν στη Βαρκελώνη μεταξύ 2012 και 2014, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είχε πληρώσει φόρο στην Ισπανία για το παγκόσμιο εισόδημά της για εκείνα τα χρόνια.
Ζητούν ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και πρόστιμο άνω των 23 εκατομμυρίων ευρώ, εάν καταδικαστεί. Η τραγουδίστρια ωστόσο, κατηγόρησε τις δημοσιονομικές αρχές της χώρας ότι διεξήγαγαν «μια βλακώδη εκστρατεία Τύπου» εναντίον της και επέμεινε ότι δεν τους χρωστάει τίποτα.
You don’t mess with Shakira. Lmfao pic.twitter.com/4bnyckAmEC
— Lamis Gaber (@LGaber98) January 13, 2023
Μέχρι το πρωί του Σαββάτου, το τραγούδι είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 86 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, έγινε το νέο λάτιν μουσικό βίντεο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία της πλατφόρμας και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το όνομα «No Na», που σημαίνει «δεσποινίς» στη γλώσσα Bahasa
Το γκρουπ από το Μάντσεστερ μιλάει στην ATHENS VOICE, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα
Η επετειακή έκδοση που μεταμορφώνει την Τεχνόπολη σε μια εβδομάδα μουσικής χωρίς όρια
Άγνωστα διαμάντια της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς ανοιχτά προς το κοινό
Επιστροφή στην εποχή του ρεμπέτικου, στα κομπολόγια και στη νυχτερινή ζωή του πάλκου
Από την πρώτη εμφάνιση του Γιοέπ Μπέβινγκ στην Ελλάδα έως το φετινό opening party του Bolivar
Taylor Swift, Bad Bunny και The Weeknd κυριαρχούν στις λίστες streaming
Σημαντικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν στη μουσική βραδιά για την ενίσχυση των σχολείων της Ίμβρου
Ένα συμφωνικό αφιέρωμα στον ρομαντισμό, με σολίστ τον διακεκριμένο τσελίστα Κίαν Σόλτανι
O Μίλτος Λογιάδης διευθύνει τη Mediterranean Colors Orchestra σε έναν διάλογο παλιών και νέων ερμηνευτών
«Συνομήλικοι δεν είμαστε;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός πιασμένη χέρι-χέρι με τον Akyla
Ο τραγουδιστής πέθανε στις 21 Απριλίου 2016 από υπερβολική δόση φαιντανύλης
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision στη Βιέννη μιλάει για όλα
Διαθέσιμο online για desktop και φορητές συσκευές
Ο διάσημος συνθέτης ετοιμάζει μιούζικαλ για τη μυστηριώδη κλοπή του 1911 στο Λούβρο
Ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ το πρόσωπο που θα δώσει το ελληνικό 12άρι στον μεγάλο τελικό
Στις εικόνες, ποζάρει στο καμαρίνι της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή
Σημαντική μορφή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, με διεθνή πορεία και σπουδαίες συνεργασίες
Μια μουσική εμπειρία που κινείται ανάμεσα στη μνήμη, το συναίσθημα και την ελπίδα, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.