- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Lizzo αποκαλύπτει: Πριν δέκα χρόνια ήμουν άστεγη, κοιμόμουν στο αυτοκίνητο
H αποκάλυψη της ράπερ για το παρελθόν της
Lizzo: Πριν δέκα χρόνια κοιμόμουν στο αυτοκίνητο
Η ράπερ Lizzo κάλεσε την εκπομπή «Sunday Morning» του CBS στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και εξήγησε τι σημαίνει για εκείνη το γεγονός ότι απέκτησε το πρώτο της σπίτι.
«Ναι, ναι. Και έμενα στα δωμάτια άλλων ανθρώπων και κοιμόμουν στους καναπέδες τους. Και τώρα, στην προηγούμενη περιοδεία είχα την ευλογία να μείνω σε πολύ ωραία μέρη, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο δικό μου σπίτι και στο κρεβάτι μου» είπε. «Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Οπότε, δεν ξέρω. Είναι ένα ορόσημο για εμένα» πρόσθεσε.
Η Lizzo δήλωσε επίσης ότι είναι ενθουσιασμένη που θα περάσει τις γιορτές στο νέο σπίτι της, όπου δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα φαίνονταν να λάμπουν στο φόντο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Επίσης, αποκάλυψε ότι τοποθέτησε έξι έλατα μέσα και έξω από το σπίτι της για να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Μιλώντας στο People τον Μάρτιο του 2022 για το τεύχος «Women Changing the World Issue» του περιοδικού, η Lizzo αναλογίστηκε την πορεία της προς την επιτυχία, ειδικά αφού υπήρξε «κυνική» απέναντι στον κόσμο στον οποίο επρόκειτο να εισέλθει ως μαύρη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία.
«Έλεγα: “Εντάξει, τι μπορώ να κάνω με αυτό; Πώς μπορώ να κάνω το καλύτερο;” Δεν προοριζόμουν να επιβιώσω. Δεν προοριζόμουν να φτάσω τόσο μακριά. Δεν προοριζόμουν να γίνω εκατομμυριούχος. Δεν προοριζόμουν να γίνω σύμβολο του σεξ. Δεν προοριζόμουν να βρεθώ στο εξώφυλλο του People, αλλά βρέθηκα» δήλωσε.
«Οπότε σκέφτηκα πώς μπορώ να το κάνω να αξίζει τον κόπο; Πώς μπορώ να το κάνω αυτό να μην είναι απλώς μια στιγμιαία επιτυχία;» συνέχισε.
Πριν λίγο καιρό μάλιστα, η Lizzo έλαβε δύο τρόπαια στην τελετή, το βραβείο του “Song Of 2022” για το σινγκλ «About Damn Time», ενώ τιμήθηκε ως η φετινή People’s Champion. Μάλιστα, η μητέρα της σταρ, Shari Johnson-Jefferson, της απένειμε το τελευταίο βραβείο.
«Αν είμαι η πρωταθλήτρια του λαού, δεν χρειάζομαι βραβείο για την υπεράσπιση των ανθρώπων. Από την αρχή της καριέρας μου, χρησιμοποίησα την πλατφόρμα μου για να ενισχύσω τις περιθωριοποιημένες φωνές» δήλωσε η Lizzo.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η 67χρονη σταρ ξεσήκωσε τους θαυμαστές της λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ
DJs, διεθνείς συνεργασίες και 16 ημέρες ζωντανών εμφανίσεων και καλοκαιρινής ενέργειας
Μια πραγματική γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής στο Release Athens, το Σάββατο 27 Ιουνίου
Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν περίπου 33.000 νέα βίντεο που χρησιμοποιούν τραγούδια τους
Ετοιμάζει νέο άλμπουμ, που θα ακουστεί πολύ, επιστρέφει για ένα διαφορετικό live στο Release Athens 2026 και μιλάει για όσα τον σημάδεψαν και όσα ο χρόνος έφερε
Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης μετά την ανακοίνωση των συναυλιών του Σεπτεμβρίου
Τριάντα χρόνια μετά κι ένα τραγούδι σώθηκε από έναν πολτό χαρτοπετσετών, μιλά για τη νύχτα, την ποίηση, τις γυναίκες-ηρωίδες, την αργοπορημένη ενηλικίωση και την εποχή της AI
Το κομμάτι είναι βασισμένο στη Τζέσι, την αγαπημένη καουμπόισσα από τη δεύτερη ταινία του franchise
Δύο από τα βασικά μέλη της Keinemusik στο μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής της πόλης
Μια επιμελητική πρόταση που φιλοδοξεί να συστήσει εκ νέου το πεδίο της σύγχρονης μουσικής
Η Ισλανδή σταρ παρουσιάζει νέα έργα και μια πρώτη ματιά στο άλμπουμ που θα βγει το 2027
Πότε και πού θα διεξαχθεί
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.