- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Τζένιφερ Λόπεζ αφιέρωσε το νέο της άλμπουμ στην επανασύνδεσή της με τον Μπεν Άφλεκ
«Το όλο μήνυμα είναι ότι αυτή η αγάπη υπάρχει»
Τζένιφερ Λόπεζ: Ο έρωτάς της με τον Μπεν Άφλεκ - Το άλμπουμ που αφιέρωσε στην επανασύνδεσή τους
Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Αφού ανακοίνωσε το επερχόμενο άλμπουμ της «This Is Me… Now», η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) μίλησε στον Ζέιν Λόου στο Apple Music 1 για τον δίσκο, αποκαλύπτοντας ότι το LP είχε ως έμπνευση την επανασύνδεσή της με τον «έρωτα της ζωής μου», τον Μπεν Άφλεκ.
«Αιχμαλωτίσαμε αυτή τη στιγμή, που ξαναβρέθηκα με την αγάπη της ζωής μου, και αποφασίσαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα. Το όλο μήνυμα του άλμπουμ είναι ότι αυτή η αγάπη υπάρχει», είπε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια πραγματική αγάπη… Γιατί η αληθινή αγάπη υπάρχει και κάποια πράγματα διαρκούν για πάντα και αυτό είναι πραγματικό».
«Θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα στον κόσμο και αυτό απαιτεί μεγάλη έκθεση. Αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω τον εαυτό μου και κάποια σημεία του με τρομάζουν», πρόσθεσε. «Και νομίζω ότι κομμάτια του τρομάζουν και τον Μπεν. Μου λέει: "Θέλεις πραγματικά να τα πεις όλα αυτά; " Και λέω: "Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το κάνω, μωρό μου"».
Το νέο LP είναι μία συνέχεια του άλμπουμ της «This Is Me… Then» του 2002, το οποίο περιείχε αρκετά τραγούδια εμπνευσμένα από τη σχέση της με τον Άφλεκ, εκείνη την εποχή. (Υπάρχει ακόμη και το τραγούδι «Dear Ben», το οποίο θα έχει τώρα μια συνέχεια στο νέο άλμπουμ).
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Λόπεζ παραδέχτηκε πόσο την επηρέασε ο χωρισμός τους πριν από δύο δεκαετίες - και γιατί αρνήθηκε να ερμηνεύσει τα τραγούδια που αφορούσαν άμεσα τον ηθοποιό.
«Δεν θα έκανα καν αυτούς τους δίσκους. Ήταν τόσο οδυνηρό αφού χωρίσαμε», είπε. «Μόλις ακυρώσαμε τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου και ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα», πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Το πρώτο μουσικό βίντεο της K-pop που φτάνει σε αυτό το ορόσημο
Μια ματιά στην πορεία και το αποτύπωμα των Σουηδών metallers, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens
Ένα ατμοσφαιρικό μείγμα πειραματικής παραγωγής και μυθικής αφήγησης
Το νέο τραγούδι «The Cicadas» με τη συμμετοχή του Γιάννη Πανταζή και του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου Ροδόπης
Έγραψαν ιστορία με το «Foreign Tongues»
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, η γενέτειρά του τον τιμά με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.