- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
O Ροντ Στιούαρτ απέρριψε 1 εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο Μουντιάλ του Κατάρ
Ακόμα ένα όχι στους Καταριανούς μετά την Dua Lipa
Ροντ Στιούαρτ: Όχι σε πρόταση του Κατάρ να τραγουδήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο Ροντ Στιούαρτ απέρριψε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, χώρα η οποία έχει τραβήξει τα μάτια της διεθνούς κοινότητας για τις συστηματικές διακρίσεις του έθνους σε βάρος των γυναικών και των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, καθώς και στο υψηλό ποσοστό πρόσφατων θανάτων μεταξύ των μεταναστών εργατών σε οικοδομικά έργα.
Ο Στιούαρτ ισχυρίστηκε ότι «του προσφέρθηκαν πολλά χρήματα, πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, για να παίξει εκεί πριν από 15 μήνες», αλλά αποφάσισε να αρνηθεί λόγω των πολιτικών αναταραχών στη χώρα. «Δεν είναι σωστό να πάω. Και οι Ιρανοί θα έπρεπε να είναι επίσης έξω για την προμήθεια όπλων», συνέχισε.
Ως γνωστόν χθες η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, για την τελετή έναρξης. Σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, ξεκαθάρισε πως δεν θα βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ όσο δεν εκπληρώνουν τις δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
«Υπάρχουν πολλές εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα τραγουδήσω και ούτε έχω συμμετάσχει ποτέ σε διαπραγματεύσεις για να εμφανιστώ. Θα επευφημήσω την Αγγλία από μακριά».
«Ανυπομονώ να επισκεφτώ το Κατάρ όταν θα έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ανέλαβε όταν κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο»
Αυτές οι ανακοινώσεις έρχονται την ώρα που οι πιέσεις προς το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ αυξάνονται όλο και περισσότερο. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει υπογράψει μία συμφωνία ύψους 150 εκατομμυρίων, ώστε να είναι ambassador του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Βρετανός κωμικός Τζόι Λάισετ κατέκρινε τον ποδοσφαιριστή σε ένα viral βίντεο, στο οποίο δήλωσε δημόσια ότι θα δωρίσει 10 χιλιάδες λίρες σε οργανώσεις που στηρίζουν ποδοσφαιριστές της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αν ο Μπέκαμ δεχτεί να αποχωρήσει από τη συμφωνία – αλλιώς θα τα καταστρέψει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα πολυσυλλεκτικό και ανοιχτό φεστιβάλ, όπως ακριβώς το ραδιόφωνο της Στέγης
Με το νέο του άλμπουμ Britpop, γίνεται ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα No1 άλμπουμ στην ιστορία
Φαβορί μέχρι ώρας ο Akylas, με το «Ferto» να ξεπερνάει τις 1.000.000 προβολές
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Από τους μύθους του Χατζιδάκι στη «συνομιλία» Μπετόβεν και Προκόφιεφ
Συμμετείχε στα σπουδαιότερα άλμπουμ των Γερμανών
Μετά τον πόλεμο με τον γιο της
Οι κριτικές από την Αυστραλία μιλάνε ήδη για μία από τις καλύτερες περιόδους του γκρουπ
Η 79χρονη σταρ κυκλοφορεί νέο dance τραγούδι χρησιμοποιώντας AI
Ποιες χώρες δίνουν «μάχη» για την πρωτιά
Ιστορική διάκριση για τη διάσημη τραγουδοποιό - Πλαισιώνει κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας μουσικής
Ο σπουδαίος κιθαρίστας της τζαζ γεννήθηκε πριν από ακριβώς 115 χρόνια
Στις υποψηφιότητες περιλαμβάνεται και το συγκρότημα Pulp
Το έργο του Μπέρνσταϊν, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Βολταίρου, ανεβαίνει σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση σε μορφή δραματοποιημένης συναυλίας
Ο μαέστρος μιλάει για την πολιτική σάτιρα του Βολταίρου και τη μουσική ιδιοφυΐα του Μπερνστάιν, με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του έργου στο ελληνικό κοινό
Δύο θρύλοι του heavy metal βάζουν φωτιά στο συναυλιακό καλοκαίρι
Υπάρχει και κάνει την πόλη ενθουσιαστική
Γνωστός στο ευρύ κοινό κυρίως ως ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Oregon
Είχε κατακτήσει τον διαγωνισμό μία φορά
Αποκαλύφθηκαν και τα 28 τραγούδια του Sing for Greece 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.