Μουσικη

Η Τέιλορ Σουίφτ αφαίρεσε σκηνή από το βίντεο κλιπ του «Anti-Hero» λόγω αντιδράσεων

Την κατηγόρησαν για fat-shaming

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέιλορ Σουίφτ
Τέιλορ Σουίφτ © EPA/ JASON SZENES

Τέιλορ Σουίφτ: Κόπηκε σκηνή από το βίντεο κλιπ του «Anti-Hero» - Πώς αντέδρασαν οι θαυμαστές

Πριν από λίγες ημέρες η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Anti-Hero» από το στούντιο άλμπουμ «Midnights.

Στο βίντεο η Τέιλορ Σουίφτ συναντά τους εφιάλτες της και στο τέλος συμφιλιώνεται μαζί τους. Μάλιστα σε ανάρτησή της η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρει πως το βίντεο κλιπ αποτελεί μια αναπαράσταση «εφιαλτικών σεναρίων και σκοτεινών σκέψεων» που διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο ένα στιγμιότυπο από το κλιπ προκάλεσε πλήθος σχολίων. Πιο συγκεκριμένα, η σκηνή που η Τέιλορ Σουίφτ ανεβαίνει στη ζυγαριά, στην οποία αναγράφεται η λέξη «FAT» και κουνά το κεφάλι της, χαρακτηρίστηκε από αρκετούς θαυμαστές ως μια μορφή body shaming.

Το Variety αναφέρει ότι η σκηνή με τη ζυγαριά δεν εμφανίζεται στην έκδοση του βίντεο στο Apple Music, ωστόσο περιλαμβάνεται στην έκδοση στο YouTube.

Taylor Swift - Anti-Hero (Official Music Video)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άλμπουμ της Tέιλορ Σουίφτ κατέρριψε επίσημα το ρεκόρ του Spotify για το άλμπουμ με τα περισσότερα streams μέσα σε μία ημέρα, πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την κυκλοφορία του.

Μάλιστα το Spotify ανακοίνωσε την είδηση στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας: «Και πριν καν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα στις 22 Οκτωβρίου, η Σουίφτ έσπασε το ρεκόρ για το άλμπουμ με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα στην ιστορία του Spotify».

Η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε το tweet του Spotify με την ανακοίνωση του ρεκόρ του «Midnights» και έγραψε: «Πώς έγινα τόσο τυχερή, που σας έχω παιδιά εκεί έξω να κάνετε κάτι τόσο εντυπωσιακό;! Τι συνέβη μόλις τώρα;!!!;!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ