- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Queen: Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Face It Alone» με τη φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι
Ηχογραφήθηκε το 1988 και θα συμπεριληφθεί στην πολυτελή επετειακή επανέκδοση του «The Miracle»
Face It Alone: Το τραγούδι των Queen με τον Φρέντι Μέρκιουρι
Οι Queen έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Το θρυλικό συγκρότημα αποκάλυψε το lyric video του «Face It Alone», το οποίο θα περιλαμβάνεται στην πολυτελή επετειακή επανέκδοση του «The Miracle».
Το τραγούδι «Face It Alone» ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1988 και κατά την διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του «The Miracle» και ήταν ένα από τα 30 προτεινόμενα τραγούδια που είχαν στο μυαλό τους οι Queen για το άλμπουμ και που τελικά δεν αξιοποίησαν ποτέ.
Σχολιάζοντας το τραγούδι, ο Ρότζερ Τέιλορ ανέφερε: «Είχαμε κάπως ξεχάσει το τραγούδι, αλλά επρόκειτο για ένα μικρό θησαυρό. Είναι πανέμορφο, μια αληθινή ανακάλυψη. Πρόκειται για ένα πολύ φορτισμένο κομμάτι».
Με τη σειρά του, ο Μπράιαν Μέι πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας μπόρεσε να ανασύρει το κομμάτι. Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια, είναι υπέροχο να μας ακούω τους τέσσερις μας πάλι μαζί. Ναι, ο Deacy (John Deacon) είναι επίσης εδώ... Δουλεύαμε μαζί στο στούντιο πάνω σε μια εξαιρετική μουσική ιδέα η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μέχρι τώρα».
Η άφιξη του «Face It Alone» προλογίζει την κυκλοφορία μίας συλλεκτικής επανέκδοσης του άλμπουμ «The Miracle» των Queen, του προτελευταίου άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε όσο ζούσε ο Μέρκιουρι. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου σε μία πλούσια έκδοση με τίτλο «Queen The Miracle Collector’s Edition», που θα περιέχει 8 δίσκους (5 CD, 1 LP βινύλιο, 1 DVD, 1 Blu-ray).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.