- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θρύλοι της ροκ αποχαιρετούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Ξεχωρίζουν τα μηνύματα των Μικ Τζάγγερ, Έλτον Τζον και Πολ Μακάρτνεϊ
Γίγαντες της μουσικής αποχαιρετούν τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Τη Βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρετά σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, χθες, 8 Σεπτεμβρίου.
Ο Mick Jagger έγραψε: «Σε όλη μου τη ζωή η Αυτής Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν πάντα εκεί. Στην παιδική μου ηλικία θυμάμαι να βλέπω τα στιγμιότυπα του γάμου της στην τηλεόραση. Τη θυμάμαι σαν μια όμορφη νεαρή κυρία μέχρι που έγινε η πολυαγαπημένη γιαγιά του έθνους. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στη βασιλική οικογένεια».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Elton John δήλωσε: «Μαζί με το υπόλοιπο έθνος, λυπήθηκα βαθύτατα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Αυτής Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ. Ήταν μια παρουσία που ενέπνεε και ηγήθηκε της χώρας μέσα από μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο σκοτεινές στιγμές της με χάρη, αξιοπρέπεια και μια γνήσια στοργική ζεστασιά. Η βασίλισσα Ελισάβετ αποτέλεσε τεράστιο μέρος της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα και θα μου λείψει πολύ».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πολ Μακάρτνεϊ, θρύλος του συγκροτήματος Beatles: «Ο Θεός να ευλογεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Ζήτω ο βασιλιάς!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Ozzy Osbourne έγραψε: «Θρηνώ μαζί με τη χώρα μου τον θάνατο της μεγαλύτερης βασίλισσάς μας. Με βαριά καρδιά λέω ότι είναι συγκλονιστική η σκέψη της Αγγλίας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’». Ο Geezer Butler των Black Sabbath πρόσθεσε: «Λυπάμαι που έμαθα για τον θάνατο της Βασίλισσας. Θυμάμαι τους πανηγυρισμούς στους δρόμους όταν στέφθηκε βασίλισσα. Πάντα ένα βασικό στοιχείο του να μεγαλώνεις στην Αγγλία».
Ένα μακροσκελές αφιέρωμα στη βασίλισσα Ελισάβετ ανάρτησαν οι Duran Duran.«Η Αυτής Μεγαλειότητα η Βασίλισσα έχει ηγηθεί του Ηνωμένου Βασιλείου για περισσότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλο Βρετανό μονάρχη», έγραψαν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Η ζωντανή εκτέλεση του Acquiesce από το Γουέμπλεϊ εντάσσεται αποκλειστικά στο Help(2) για την ενίσχυση του War Child
Ο καλλιτέχνης παρουσίασε το «Ferto» ζωντανά στη σκηνή
Αποκαλυπτήρια του έργου που απεικονίζει τον σερ Έλτον Τζον, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους και τα αγαπημένα τους λαμπραντόρ
Το «Long Long Road» θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Μπίλι Στρινγκς και Σέριλ Κρόου
Ένα πρότζεκτ που ταξιδεύει σε σχολεία της Ελλάδας, μυώντας τους μαθητές γυμνασίων στον κόσμο της όπερας
Ο 30χρονος ράπερ σχεδιάζει να επανατοποθετήσει το πανάκριβο κόσμημα με νέους μηχανισμούς στήριξης
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
H τραγουδίστρια επιστρέφει με περιοδεία για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια
Ο 70χρονος ρόκερ μιλά ανοιχτά για την εξάρτηση και τις ακραίες επιλογές που έκανε για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά
Ξεχωρίζουμε τη συνάντηση της Χάρις Αλεξίου με τις Rainbow Mermaids στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Η viral «τραγουδο-ηθοποιός» μιλάει για τη διαδρομή της, τη σχέση της με τη μουσική και τις λέξεις αλλά και για τα «Πυροτεχνήματα»
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής ξεκινά στις 7 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 3 Απριλίου
Ο σολίστας Κίριλ Γκερσταϊν συμπράττει με την Chamber Orchestra of Europe σε δυο μοναδικές συναυλίες
11,5 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν sign-up για τα εισιτήρια presale
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.