Μουσικη

Ο A$AP Rocky κατηγορείται πως πυροβόλησε τον A$AP Relli

Κατηγορείται για δύο περιστατικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
A$AP Rocky
A$AP Rocky © EPA

Ο A$AP Rocky κατηγορείται για δύο περιπτώσεις επίθεσης με ημιαυτόματο όπλο εναντίον του A$AP Relli για ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη τον Νοέμβριο του 2021

Ο A$AP Rocky κατηγορήθηκε ότι φέρεται να πυροβόλησε με όπλο τον πρώην φίλο του και συνεργάτη του A$AP Mob, A$AP Relli, στις 6 Νοεμβρίου του 2021. Ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν ανακοίνωσε σήμερα τις κατηγορίες-δύο κατηγορίες για επίθεση με ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο. Ο Rocky συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες τον Απρίλιο για το περιστατικό, αλλά δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες μέχρι σήμερα.

«Η επίδειξη όπλου σε δημόσιο χώρο είναι ένα σοβαρό αδίκημα που θα μπορούσε να έχει καταλήξει με τραγικές συνέπειες όχι μόνο για το άτομο που στοχοποιήθηκε αλλά και για τους αθώους παρευρισκόμενους που επισκέπτονται το Χόλιγουντ», ανέφερε ο Τζορτζ Γκασκόν σε ανακοίνωσή του.

«Το γραφείο μου διενήργησε ενδελεχή έλεγχο των αποδεικτικών στοιχείων σε αυτή την υπόθεση και αποφάσισε ότι η προσθήκη ειδικής κατηγορίας για πυροβόλο όπλο ήταν δικαιολογημένη».

Ο Relli εμφανίστηκε πρόσφατα ως το φερόμενο θύμα του πυροβολισμού και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μηνύσει τον Rocky. Οι δικηγόροι του Relli ισχυρίστηκαν ότι ο Rocky έφερε ένα πυροβόλο όπλο και πυροβόλησε πολλές φορές "χωρίς πρόκληση, προειδοποίηση ή οποιαδήποτε αιτιολόγηση". Η δήλωση του Γκασκόν σημειώνει ότι ο Rocky φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές. Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία του Λος Άντζελες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ