- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατί ο Νιλ Γιανγκ ζητά να αφαιρεθεί η μουσική του από το Spotify
Λόγω της παρουσίας του αμφιλεγόμενου αρνητή Τζο Ρόγκαν
Ο μουσικός Νιλ Γιανγκ ζήτησε να αφαιρεθεί η μουσική του από το Spotify, λόγω της συνεργασίας με τον αντιεμβολιαστή Αμερικανό σχολιαστή Τζο Ρόγκαν.
Ο δημοφιλής μουσικός κατηγόρησε το podcast του Ρόγκαν «The Joe Rogan Experience» για διάδοση ψευδών πληροφοριών σχετικά με την Covid-19 και τα εμβόλια. Το podcast είναι διαθέσιμο για ακρόαση στην πλατφόρμα του Spotify.
Ο Γιανγκ δημοσίευσε μια σχετική ανοιχτή επιστολή στην επίσημη ιστοσελίδα του, η οποία όμως μερικές ώρες μετά διαγράφηκε. Η επιστολή προς τον μάνατζερ και τη δισκογραφική του εταιρεία, έγραφε: «Σας παρακαλώ, να ενημερώσετε άμεσα το Spotify ότι ακυρώνω όλη τη μουσική μου διαθεσιμότητα στην πλατφόρμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ο λόγος που προχωράω σε αυτή την κίνηση είναι γιατί το Spotify διαδίδει ψευδείς πληροφορίες για τα εμβόλια – προκαλώντας πιθανώς θάνατο σε εκείνους που πιστεύουν στην παραπληροφόρηση που διαδίδεται από τους υπεύθυνους του podcast. Σας παρακαλώ να δράσετε σήμερα κιόλας και να με κρατάτε ενήμερο για τον προγραμματισμό σας. Θέλω να ενημερώσετε το Spotify ότι επιθυμώ να αφαιρεθεί όλη η μουσική μου. Μπορούν να έχουν τον Ρόγκαν ή τον Γιανγκ. Όχι και τους δύο».
Ο παρουσιαστής έχει κάνει πολλάκις σχόλια κατά των εμβολίων στα podcast. «Αν είσαι υγιές άτομο, και ασκείσαι όλη την ώρα, και είσαι νέος, και τρως καλά, δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για το εμβόλιο» έχει πει μεταξύ άλλων.
Στις 5 Ιανουαρίου, το YouTube αφαίρεσε πλάνα από ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast του Ρόγκαν στο οποίο ο οικοδεσπότης μίλησε με τον Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν – έναν γιατρό γνωστό για μια σειρά αμφιλεγόμενων δηλώσεων σχετικά με τον Covid 19. Εκεί ο γιατρός έκανε έναν παραλληλισμό μεταξύ της σημερινής αμερικανικής κοινωνίας και της Γερμανίας στις δεκαετίες του 1920 και του 1930, όταν οι Ναζί ήρθαν στην εξουσία, λέγοντας ότι η αμερικανική κοινωνία αναπτύσσει μια «ψύχωση μαζικού σχηματισμού».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Το πρώτο μουσικό βίντεο της K-pop που φτάνει σε αυτό το ορόσημο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.