Μουσικη

Ritchie Blackmore και Candice Night μιλούν για το νέο τους δίσκο

Οι δύο μουσικοί παρουσίασαν ένα ολιγόλεπτο βίντεο όπου μιλούν ξεχωριστά για κάθε τραγούδι του καινούργιου άλμπουμ τους «Nature's Light»

alexandros-rixardos.jpg
Αλέξανδρος Ριχάρδος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ritchie Blackmore, Candice Night

Το βίντεο του Ritchie Blackmore και της Candice Night όπου παρουσιάζουν τραγούδι-τραγούδι το νέο άλμπουμ «Nature's Light» των Blackmore's Night.

Φαίνεται ότι o Ritchie Blackmore και η Candice Night πιστεύουν πολύ τον καινούργιο δίσκο τους, που εδώ κι ένα μήνα δεν έχουν σταματήσει να προωθούν. Το 11ο studio άλμπουμ τους (!) των Blackmore's Night τιτλοφορείται «Nature's Light» κι ακολουθεί το μουσικό δρόμο των υπόλοιπων, δηλαδή με τη μουσική του βασισμένη στην εποχή της Αναγέννησης.

Οι δύο μουσικοί παρουσίασαν ένα ολιγόλεπτο βίντεο όπου μιλούν ξεχωριστά για κάθε τραγούδι του καινούργιου δίσκου τους με την Candice Night να λέει: «Η ιστορία του “Nature's Light” είναι η ιστορία της φύσης, που είναι η πραγματική βασίλισσα της απλότητας και της μαγείας των καθημερινών θαυμάτων που συμβαίνουν ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Αν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι στο περιβάλλον σας, είναι σημαντικό να κάνετε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές συνήθειες σας και να πάτε εκεί που θα σας οδηγήσει η καρδιά σας. Θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα ξεκινήσετε με φρέσκια και ανανεωμένη ενέργεια. Για μερικούς είναι ο ωκεανός, για μερικά δάση, για άλλον ο ήλιος. Η μουσική μας είναι μια απόδραση από το άγχος και την πίεση των σύγχρονων εποχών. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο μαζί μας, σε έναν απλούστερο, μαγικό χρόνο όπου η μουσική μπαίνει στην καρδιά και την ψυχή σας».

Το «Nature’s Light» κυκλοφορεί σε 2πλό 2CD με σκληρό εξώφυλλο σε περιορισμένη έκδοση με bonus CD ένα best of του συγκροτήματος, μονό βινύλιο, CD Digipak και ψηφιακά.

Blackmore's Night - Track by Track through "Nature's Light"

Το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στο rockmachine.gr, το site που γράφει την ιστορία και τα νέα του κλασικού rock.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.