- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Βloody Hawk έρχεται live στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος
Ο 24χρονος ράπερ που έχει επανασυστήσει στο κοινό την εγχώρια hip-hop σκηνή, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ
Ο Bloody Hawk έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για ένα ανατρεπτικό live.
Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00 ο Bloody Hawk, ο 24χρονος ράπερ που έχει επανασυστήσει στο κοινό την εγχώρια hip-hop σκηνή, έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, για μια συναυλία γεμάτη ενέργεια και πάθος.
Με εφόδιο τα δύσκολα προσωπικά του βιώματα, ο νεαρός ράπερ από την Ξάνθη εκθέτει άφοβα όσα αισθάνεται, ξεδιπλώνοντας σκέψεις, προβληματισμούς και ανασφάλειες, προσκαλώντας τον ακροατή να βρει ένα κομμάτι της ψυχής του μέσα στους στίχους των τραγουδιών του. Οι φανατικοί θαυμαστές του (και είναι πολλοί) μιλάνε για «σύγχρονη ποίηση». Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Bloody Hawk δίνει μια ειλικρινή προσωπική κατάθεση ψυχής που τελικά λειτουργεί ως όχημα για ποικίλες μορφές ραπ έκφρασης. Έχοντας στο ενεργητικό του δύο studio άλμπουμ, δεκάδες sold out ζωντανές εμφανίσεις και χιλιάδες θεάσεις στα social media, ο Bloody Hawk παραμένει πιστός στο στυλ που ο ίδιος χάραξε από το 2013, όταν άρχισε να ανεβάζει βίντεο με τραγούδια του στο YouTube.
Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ ο Bloody Hawk θα ερμηνεύσει τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ 1 Ευρώ, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως «o καλύτερος ελληνικός ραπ δίσκος του 2019», αλλά και από παλαιότερες δουλειές του.
Η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας του Bloody Hawk, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τη συναυλία live στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.
- Εισιτήρια €10 (μειωμένο €5).
- Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και ηλεκτρονικά εδώ. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.
Η εκδήλωση εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το όνομα «No Na», που σημαίνει «δεσποινίς» στη γλώσσα Bahasa
Το γκρουπ από το Μάντσεστερ μιλάει στην ATHENS VOICE, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα
Η επετειακή έκδοση που μεταμορφώνει την Τεχνόπολη σε μια εβδομάδα μουσικής χωρίς όρια
Άγνωστα διαμάντια της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς ανοιχτά προς το κοινό
Επιστροφή στην εποχή του ρεμπέτικου, στα κομπολόγια και στη νυχτερινή ζωή του πάλκου
Από την πρώτη εμφάνιση του Γιοέπ Μπέβινγκ στην Ελλάδα έως το φετινό opening party του Bolivar
Taylor Swift, Bad Bunny και The Weeknd κυριαρχούν στις λίστες streaming
Σημαντικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν στη μουσική βραδιά για την ενίσχυση των σχολείων της Ίμβρου
Ένα συμφωνικό αφιέρωμα στον ρομαντισμό, με σολίστ τον διακεκριμένο τσελίστα Κίαν Σόλτανι
O Μίλτος Λογιάδης διευθύνει τη Mediterranean Colors Orchestra σε έναν διάλογο παλιών και νέων ερμηνευτών
«Συνομήλικοι δεν είμαστε;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός πιασμένη χέρι-χέρι με τον Akyla
Ο τραγουδιστής πέθανε στις 21 Απριλίου 2016 από υπερβολική δόση φαιντανύλης
Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision στη Βιέννη μιλάει για όλα
Διαθέσιμο online για desktop και φορητές συσκευές
Ο διάσημος συνθέτης ετοιμάζει μιούζικαλ για τη μυστηριώδη κλοπή του 1911 στο Λούβρο
Ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ το πρόσωπο που θα δώσει το ελληνικό 12άρι στον μεγάλο τελικό
Στις εικόνες, ποζάρει στο καμαρίνι της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή
Σημαντική μορφή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, με διεθνή πορεία και σπουδαίες συνεργασίες
Μια μουσική εμπειρία που κινείται ανάμεσα στη μνήμη, το συναίσθημα και την ελπίδα, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.